Ovo je mozgalica koja je izludila svijet! Niko ne zna i ne može da pronađe rješenje! Da li vi spadate u 2% genija (FOTO)

Objavljeno:

Ovaj vikend opet za vas jako zanimljiva po mnogo čemu pitalica koja je napravila pravi haos na svim društvenim mrežama. Ljudi jednostavno imaju probleme sa matematičkim rješenjima koji nekada mogu da budu jako teška i komplikovana iako mogu da vide razna rješenja i niko ne može da to vidi na prvu loptu nego treba dosta da se potrude.

Ovo su mozgalice koje su jako korisne i mogu da vam pomognu kada radite vježbu moždanih vijuga i na ovaj način malo pojačate svoju moć opažanja. Sve jet naravno puno ljepše kada vi uspijete da riješite mozgalicu bez da vam iko pomogne još veći je dobitak ako sami sebi date neki rok da riješite.

Na ovoj slici koju smo spremili za vas možete da vidite jednostavno jednačinu koja je napravljena od šibica. Sve što treba jeste da pomjerite samo 2 šibice i dobit će te korisnu i jednostavno jednačinu. Na prvi pogled jeste komplikovano ali samo malo truda i rješenje je tu.

Pišite nam u komentar ako ste došli do rješenja!

Povezano

Najnovije