NADA MACURA OBJAVILA RECEPT ZA ZIMSKU VITAMSKU BOMBU: ŠTITI OD SVIH VIRUSA I PREHLADE, TREBA VAM SAMO 5 SASTOJAKA (RECEPT)

Objavljeno:

Dočekali smo i prvi sneg ove godine, koji je u prethodna 3 dana na većini prostora na balkanu napravi opravi kolaps među vozačima. Samim time, došle su i niske temperature, pa i organizam svakako treba da se zaštiti na pravi i jedini ipravan način, a to je sa vitaminima. Voće koje je bogato vitaminiima C je pre svega prioritet, a mi danas govorimo o kombinacijama raznih artikala od kojih se može napraviti prava vitaminska bomba za celokupni organizam.

Nada Macura je poznata doktorka iz Srbije, koja je za ovaj prelazni period sa svojim pacijentima podelila jedan jako dobar i koristan recept, a evo šta vam treba za njega. Šargarepa, cvekla, limun. narandža i jedna jabuka. Sve sastojke osim limuna izrendajte i samo ga prelijte sa sokom od limuna. Pored ovoga, Macura je akcent stavila i na slojevito oblačenje koje je itekako bitno u periodu decembar-februar. Volite li vi zimu i kako se spremate za nju?

Povezano

Najnovije