STID VAS JE OŽILJAKA OD AKNI: Ovo su 3 prirodna i jeftina lijeka od kojih će NESTATI, KOŽA ĆE VAM BLISTATI POSLIJE TRETMANA

Objavljeno:

Najbolje je da prištiće ne dirate kako ne bi napravili veći problem.

Mnoge osobe s ožiljcima vrlo su samouvjerene, ali nažalost neke osobe s ožiljcima od akni vrlo teško ih prihvaćaju.

Najbolja je prevencija, ako imate akne ni slučajno nemojte dirati prištiće, otkidati ih, čupkati ili istiskati.

utah-before-and-after-co2-laser-resurfacing

Ožiljci od akni obično su nijansu tamniji od vaše prirodne boje kože, a ponekad i koža ima crvenu nijansu. Vrlo rijetko ožiljci od akni mogu se pojaviti i kao udubine u licu. Veličina i dubina „rupe“ varira od osobe do osobe, a ovisi o veličini akni koje su bile na koži, prenosi portal “večernji.hr”.

Led se može koristiti kao prirodni lijek za ožiljke od akni. Protrljajte nekoliko komada leda direktno na dijelove kože pogođene aknama. Ali da biste postigli primjetne rezultate i smanjili vidljivost ožiljaka led biste trebali trljati tri do četiri puta dnevno, svaki put po petnaestak minuta.

Maslinovo ulje je još jedan prirodni proizvod koji pomaže kod liječenja ožiljaka od akni. Tretman maslinovim uljem smanjuje vidljivost ožiljaka.

Za liječenje ožiljaka od akni upotrebljava se i svježe iscijeđen sok od limuna. Trebalo bi ga nanijeti na lice i ostaviti na licu 15 do 20 minuta, zatim isprati.

Možete pokušati i jednom dnevno uz masku od soka limuna, i tretmana ledom, jednom dnevno umjesto kocke leda utrljavati i kocku smrznutog soka od limuna na pogođena mjesta. Uvijek nakon tretmana limunom isperite lice vodom.

Povezano

Najnovije