U TRUDNOĆI SE UDEBLJALA 14 KG, ZA MJESEC I PO SKINULA 9: Mia Borisavljević otkrila kako je smršala nakon porođaja, TRIK KOJI ĆE POMOĆI SVIMA

61

Mia Borisavljević se tokom trudnoće ugojila 14 kilograma, a mjesec i po dana nakon porođaja skinula je devet kilograma. Pevačica priznaje da doručkuje čim se probudi i da nikad ne večera, kao i da je iz ishrane potpuno izbacila bijelo brašno i šećer.

– Ne jedem bijelo brašno i šećer! Kada to izbacite iz ishrane, u jelovniku vam ostanu samo zdrave namirnice: Voće, povrće i meso. Poslije porođaja sam skinula devet kilograma, tako da mi je ostalo još malo do moje idealne kilaže.

Pjevačica objašnjava da se na ovaj način hrani cijelog života i da joj zbog toga nije bilo teško da smrša.

– Inače ne jedem grickalice i ne pijem gazirane sokove, tako da nisam mnogo morala da mijenjam ishranu. Jedino čega sam se skroz odrekla jesu slatkiši. Ranije sam ih jela, i to uglavnom nedjeljom, tog dana bih sebi dala oduška. Tada bih znala da pojedem kolači neki kupovni slatkiš. Međutim, sada ih uopšte ne jedem iako nisam za neke velike restrikcije. Kada se odreknete nečega jer morate, a ne zato što želite, kasnije ste željni toga i pokleknete. Zbog toga neki ljudi brzo vrate kilograme koje su skinuli.

Mia kaže da joj je u skidanju kilograma pomoglo i to što ne jede uveče.

– Nemam naviku da večeram. Poslednji obrok mi je najkasnije do 20 časova. Nikad se nisam odricala večere, nego jednostavno ne budem gladna. Ali zato, čim otvorim oči, moram da jedem. Za doručak uglavnom jedem jaja, tunjevinu ili palentu. Između obroka pojedem jabuku ili neku drugu voćku, dok je za ručak uvek neko domaće kuvano jelo, meso ili krompirići i mnogo salate – kaže za “Hit informer”.

Pjevačica priča da je pored zdrave ishrane bitna i fizička aktivnost.

– U septembru ću moći da počnem da treniram, i to će mi dosta ubrzati proces skidanja kilograma. Naravno da ništa ne može preko noći i da je prirodno da se ženi posle porođaja mijenja tijelo. Ja se inače gojim u predelu stomaka, i to mi je najteže da skinem. Bitno je da ne mirujem, pored brige o dvoje djece, radim i u fitnes studiju, tako da sam aktivna po cijeli dan – završava priču Mia.

(Blic.rs)