SLIKA IZ HRVATSKE ZAPALILA MREŽE – SVE SMO VIDJELI, ALI OVO NIKADA: Mladić ponio samo 1 stvar na plažu i sve šokirao

Objavljeno:

Svakakve bizarnosti se mogu vidjeti moru – od mladića koji je na plažu došao u čarapama i cipelama, do jednog koji je improvizovao podmetač za glavu od flaše

Slika muškarca koji je na plažu ponio šporet nasmijala je sve do suza i postala viralna za svega par sati.

Svakakve bizarnosti se mogu vidjeti moru – od mladića koji je na plažu došao u čarapama i cipelama, do jednog koji je improvizovao podmetač za glavu od flaše, do hordi turista koji se sapliću u trku za osvajanje ležaljki u Grčkoj, ali ovakav prizor još nismo vidjeli…

Na Fejsbuk stranici “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca”, osvanula je slika sa plaže u mjestu Brzet kraj Omiša, a koja je za svega par sati postala viralna. Fotografija je zabilježila krajnje neobičan momenat – muškarca koji je na plažu ponio šporet, tačnije rešo i koji pokušava da nešto da skuha.

Naravno, ovako nesvakidašnji prizor ogladnjelog kupača izazvao je lavinu urnebesnih komentara, pa su tako mnogi okrivili zapravo onog koji ga je slikao.

Spremanje pure na plaži 🍲

“Čovjek od vaših mobilnih telefona ne može u miru da skuha ručak na plaži”, napisao je jedan korisnik ove mreže, dok su drugi komentarisali njegova odabir ručka – palentu.

“Upravo su ulupali 16 miliona na uređenje da bi ovaj kuhao palentu.”

“Super. Kuha na moru, ne treba da soli”, našalio se neko, a bilo je i onih koji su se dublje pozabavili njegovim psihološkim profilom.

“Mlad čovjek, a zna da kuha. Ovaj hoće da se ženi, garantovano.”

“Je li ovaj u rodu sa onima što tu sto i klupe razvukli prije neki dan? Oni su imali mlade krompire, ovaj palentu, čekamo sad jagnje…”

(espreso)

Povezano

Najnovije