Osam mjeseci se zaljubljivao u Hanu koju nije ni vidio: Kad su se našli, sledio se od šoka ko je ona

Datum objave:

- Advertisement -

Profesor fizičkog po imenu Mario mesecima se dopisivao sa jednom ženom ni ne znajući ko je ona.

Nakon što se razveo, Mario je mesecima bio beskućnik i narkoman, dok se nije skinuo u programu za odvikavanje od bolesti zavisnosti. Tamo mu je preporučeno da počne ispočetka.

- Advertisement -

Odlučio se da upozna devojku na aplikaciji za poznanstva. Nije ni slutio da će se mesecima dopisivati sa Hanom, za koju će se ispostaviti da je ludo zaljubljena u njega, kao i da se radi o – njegovoj cimerki!

- Advertisement -

Mario je posle razvoda ostao bez krova nad glavom i nije mogao da viđa decu, prenosi Super Žena.

– Teško sam podneo razvod, počeo sam da se drogiram. Bio sam beskućnik, devet meseci nisam mogao da viđam svoju decu. Morao sam da se promenim. Kasnije se pojavila i Hana” – ispričao je Mario i dodao da je Hanu upoznao preko aplikacije za upoznavanja.

Objasnio je i da je tokom osam meseci dopisivanja pokušao uživo da upozna Hanu, ali da bi ona uvek u poslednji čas odustala.

- Advertisement -

Postao je pomalo sumnjičav, pa je kontaktirao voditelje emisije ‘Catfish’ u nadi da će je oni pronaći. Istraga je otkrila da je Hana zapravo Kortni, njegova cimerka koja je ludo zaljubljena u njega.

Kortni, koja je i Mariova poslovna partnerka koristila se slikama žene s Novog Zelanda. Uspeli su da dođu do žene s Novog Zelanda koja nije imala pojma da neko koristi njene slike.

– On mi je najbolji prijatelj i cimer. Znamo se već gotovo pet godina. Želela sam da vidi kako je biti njegova devojka, jer sam očajnički zaljubljena u njega – ispričala je Kortni.

Mario je bio šokiran kada je saznao da je Hana zapravo Kortni.

– Volim je kao prijateljicu, kao porodicu, ali to je to. Ne bih išao dalje od toga – rekao je Mario.

Uprkos izdaji, Mario je oprostio i nastavili su da žive zajedno i vode posao kao prijatelji. (objektiv.rs)

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO