3 dana poslije smrti supruge pozvonila mu je nepoznata žena na vrata i dala mu PISMO: Kad je pročitao ovu rečenicu, SRUŠIO MU SE SVIJET

Objavljeno:

Kanađanin Logan Vilfort (52) iz Viktorije doživio je dva najteža trenutka u životu u razmaku od tri dana.

Loganu je supruga preminula nakon duge borbe u bolnici. Ne mogavši da je pojseti, Logan je svakog dana dolazio pred bolnicu i preko medicinskih sestara i drugih zaposlenih, slao joj je podršku i ljubav, prenosi Victoria News.

Koliko je bila slaba nije mogla ni da drži telefon u ruci, a poslednjih devet dana života provela je na aparatima, piše “Objektiv.rs”.

Kada je preminula, Loganu se više nije živjelo. Stariji sin odavno je u SAD sa svojom porodicom, dok mlađi živi u Torontu. Ostao je sam. A onda mu je na vrata kuće trećeg dana posle smrti supruge nepoznata žena pozvonila na vrata.

“Rekla mi je da ima pismo za mene. Pitao sam je odakle se znamo, pa me je podsjetila da sam je sretao pred vratima bolnice kada sam obilazio suprugu. Bila je jedna od mnogih s kojima sam pričao, pa sam ih pomiješao, zaboravio. Dala mi je pismo i rekla da ga je ona lično pisala, a da joj je moja supruga sve diktirala dok je mogla da nekako priča”, rekao je Logan za Victoria News.

Dok se zahvaljivao medicinskoj sestri koja je bila u civilnom odelu, drhtale su mu ruke. Potom je otišao do kauča, sjeo i pročitao ga je u dahu.

“Odmah sam po nekim rečenicama prepoznao da ga je zaista na neki način pisala moja žena. Ti sklopovi rečenica, to izražavanje. Bila je profesorka. Podsjetila me je u pismu na neka stara vremena, žalila što neke stvari nismo nikad zajedno uradili. Na kraju je istakla da se nada da će preživjeti, pa da neću morati ovo da čitam, a ako budem vidio pismo – znači da je više neće biti. Plakao sam kao nikad prije u životu. Nije mi se živjelo naredna dva dana, a onda mi je mlađi sin došao u posjetu i evo tu je sa mnom i dalje, i mjesec i po dana poslije smrti moje jedine ljubavi”, rekao je Logan Vilfort.

Povezano

Najnovije