Nije primijetila da joj se dijete nije vratilo kući: Dan kasnije otkriven je užas koji je potresao čitav kraj

Datum objave:

- Advertisement -

Laura Hit (39) optužena je za ubistvo iz nehata nakon što je njen sedmogodišnji sin Hakim Husein pronađen mrtav pre četiri godine ispred kuće u uslovima smrzavanja, u jednoj od najhladnijih noći te zime.

Nesreća se dogodila u Birmingemu, a hitna pomoć je pronašla Huseinovo beživotno telo 26. novembra 2017. godine.

- Advertisement -

Ispostavilo se da mu je usled smrzavanja stalo srce i nisu mogli da ga vrate u život.

- Advertisement -

Laura Hit, koja je po četiri tačke optužena za ubistvo iz nehata, narednih dana pojaviće se pred sudom. Dodaje se da nije obraćala pažnju na to što njenog sina nema, a nije marila ni za to da ga potraži ili pozove.

– Nakon smrti sedmogodišnjeg Hakima Huseina u Birmingemu , novembra 2017. godine, Krunsko tužilaštvo ovlastilo je policiju da optuži Lauru Hit za ubistvo iz nehata i po četiri tačke okrutnosti prema detetu – naveo je šef Odeljenja za složene slučajeve Krunskog tužilaštva Mark Pol, prenosi Metro.

Hakim je pohađao školu E-ACT Academy, koja se nalazila samo nekoliko metara od mesta gde je pronađen mrtav sa teškim promrzlinama.

- Advertisement -

Direktorka škole Džuli Rajt nije mogla da poveruje da je dečaka zadesila tako užasna sudbina.

– Hakim je bio najlepši dečak, sjajno se slagao sa decom i mnogim zaposlenima. Uvek je bio veseo i imao je zarazan smeh. Bio je dečka tople duše i srca, talentovan na više polja, naročito u muzici i umetnosti – istakla je Rajt.

Jedan od komšija je takođe rekao da je Hakim bio vrlo pozitivan dečak, uvek bi mahao i pozdravljao bi, kao i to da ceo kraj pati zbog gubitka ovog deteta. (objektiv.rs)

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO

LM