Muž i sin joj poginuli u udesu: Mališana vratili u život, pa majci rekao nešto nevjerovatno! (VIDEO)

Objavljeno:

Bilo je ljeto 1997. godine. Džuli, Endi i njihov sin Lendon su bili na putu kući sa porodičnog putovanja i bili su presretni što su proveli vrijeme zajedno.

Potom se desilo nešto što je zauvijek promijenilo njihove živote. Prolazili su raskrsnicu kada je vozilo hitne pomoći, koje se vraćalo nazad u ambulantu, udarilo pravo u njih.

Endi je preminuo odmah, a Džuli je bila u stabilnom stanju, ali spasioci nisu shvatili da je u autu bila treća osoba.

Auto je bilo toliko uništeno da spasioci nisu vidjeli osmogodišnjeg Lendona. Tek kada su vidjeli dječiju cipelu, shvatili su da u autu ima još nekog. Lendona su oživjeli i prebacili u Karolina medicinski centar. Umro je još dva puta tog dana i oba puta su ga vratili u život. Doktori nisu dali mnogo nade Džuli.

Rekli su joj da ako joj sin preživi, biće kao osmogodišnja beba i neće znati kako da hoda, priča ili jede, zbog traume na mozgu. Ali nakon dve nedjelje desilo se čudo. Lendon je otvorio oči i na čuđenje svih oko sebe nije pokazivao znakove oštećenja mozga. Potom se desilo nešto još nevjerovatnije.

“Pitala sam Lendona, da li znaš gdje ti je tata?

 A on je odgovorio: ‘Da, znam, vidio sam ga u raju‘ “.

Lendon je takođe objasnio da je vidio još dva porodična prijatelja u raju, ali to nije sve. Ubrzo nakon toga, Lendon se okrenuo prema mami i rekao da je vidio njeno “drugo dvoje djece”. Džuli nije bila sigurna o čemu govori, a potom je shvatila na šta je mislio – na dva pobačaja koja je Džuli imala prije nego što se on rodio, iako Lendon nikada nije znao za to.

“Vidio ih je u raju, iako mi o tome nikada nismo pričali pred Lendonom. Nije znao da smo izgubili dvoje djece prije njega”, rekla je Džuli.

Povezano

Najnovije