NEKADAŠNJU JEKU IZ ĐEKNE TRAŽE IZVRŠITELJI: U DUGOVIMA JE DO GUŠE, SIN OTKRIO POTRESNE DETALJE!

Objavljeno:

Fotografije glumice Vesne Pećanac na kojima odlazi po ručak u Narodnu kuhinju i priča da je na rubu egzistencije, rastužile su javnost, a o ovoj teškoj temi sada je progovorio i glumičin sin Petar.

Teška sudbina zadesila je njegovu porodicu poslije smrti oca, čuvenog crnogorskog reditelja Živka Nikolića, o čemu se već dugo piše, a Petar ističe da je sve počelo još devedesetih godina.

  • Nisam bio naročito “potresen” kako su neki mediji to prikazivali, jer to traje godinama. Žena je, opet, u toj kuhinji sjedila i razgovarala sa patrijarhom. Dakle, bio je to sastanak na visokom nivou. No, ona nije u zavidnoj situaciji. U dugovima je do guše. Jure je izvršitelji. Ona se snalazi kako zna i umije. Ne može sama, ali, eto, ona se bori nekako. Obraća se ljudima za pomoć, a pomoć uglavnom izostaje. Gdje su kolege? Šta rade političari? – rekao je Petar.

Vesni Pećanac još niko nije pomogao

Poslije nedavnih fotografija glumice, iz Crne Gore, ali i sa ovih prostora, mnogi su se javili da joj pomognu.

  • Koliko znam, još joj niko nije pomogao, u smislu da se trajno njen status i situacija riješe. Ona je dužna više od 15.000 eura državi Srbiji kroz tužbe, kazne i račune. Dok se ne oslobodi tereta dugova, neće moći da izađe iz začaranog kruga siromaštva i bijede. Ima mjeseci kada joj uzmu cijelu penziju, a nekada primi 1.200 dinara ili 2.100. Ko može da živi cijeli mesec sa dvadeset eura? Samo Vesna Pećanac – kaže Petar.

Povezano

Najnovije