DOMAĆI NAPITAK NAJBRŽE OBARA HOLESTEROL Dvije čaše dnevno čuvaju srce i mozak od rizika

Objavljeno:

Prva linija “odbrane” od visokog holesterola je promena u ishrani. U borbi protiv visokog holesterola pomažu proteini surutke, orasi, smeđi pirinač, kao i voće i povrće uopšte.

Ovaj napitak će vam za kratko vreme sniziti holesterol i sagoreti masti. Oni koji su ga koristili kažu da je ova mješavina stvarno čudesna i da je efekat neverovatan.

Svi sastojci napitka su veoma zdravi i pomažu organizmu da se izbori sa brojnim bolestima, a u kombinaciji predstavljaju odlično sredstvo za uništavanje holesterola i masti.

Napitak za holesterol
Potrebni sastojci:

1 kg limuna
5 vezica peršuna
3 l vode
1 kesica sode bikarbone
Priprema:

Limun operite u hladnoj vodi, a zatim ga potopite u mlaku vodu u kojoj je prethodno pomešana kesica sode bikarbone. Sastojke ostavite u vodi oko sat vremena. Peršun iseckajte sa stabljikom na manje komade, a zatim isto uradite i sa limunom (sa korom).

Stavite peršun i limun u činiju i na njih sipajte tri litre vode i kuvajte na nižoj temperaturi oko dva do tri sata kako bi sastojci bili dobro prokuvani. Nakon toga ocedite, a šta ostane, sipajte oko 1,5 litara sirupa u čistu čašu ili flašu.

ALO.RS

Povezano

Najnovije