OVO JE NAJMOĆNIJI LIJEK ZA SINUSE, A PRAVI SE SA SAMO 2 SASTOJKA! EVO ŠTA TREBATE URADITI PRIJE SPAVANJA… SVE ĆE SE PROČISTITI!

Objavljeno:

Sa prvim jakim vjetrom i hladnim danima se vraćaju i muke svima onima koji pate od čestih upala sinusa. Glavobolje su obavezni pratilac sinusitisa, kod kojeg često ne pomažu ni lijekovi koji su dosta jaki. Naime, sinusna infekcija se pojavljuje kada sinusi nateknu, što sprječava prirodno cijeđenje, a to dovodi do velikog bola, pritiska, te poteškoća sa disanjem.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Prirodni lijek za sinuse sa hrenom
-Navečer, prije spavanja stavite na toplu ringlu kašiku narendanog korjena hrena. Prekrijete glavu sa većim peškirom, nagnete se i udišete dim. Ovaj postupak ponavljati najmanje 5 puta uzastopno.

Recept sa vinskim sirćetom i hrenom
-Preporuka je da svježi hren narendate i prelijete sa vinskim sirćetom, zatim stavite u flašu od pola litre i zatvorite. Ovu smjesu držite deset dana na sobnoj temperaturi uz povremeno i povremeno mućkate. Kada istekne ovaj rok od deset dana, nekoliko puta u danu preko otvorenog grlića boce udišete isparenja 5 minuta.

Ostatak pročitajte OVDJE.

Povezano

Najnovije