Pokrijte 5 listova Aloe vere običnom alpom i zapamtite ovaj efekat za ceo život: Najveća pomoć za bolne zglobove i kosti!

Objavljeno:

Baš početkom ljeta, prije tri godine, trčao sam na preglede sa neugodnim bolovima u rukama – dijagnoza – sindrom karpalnog tunela i prognoza operacije.

Priznajem da sam bio za, jer su bolovi koji su me mučili, posebno noću, bili zaista nepodnošljivi. O tome da sam morala da odustanem od svog voljenog pletenja, vezenja i pečenja, da i ne pričam.

 

Moja ćerka je tražila da li neko ima sličan problem i nekako je uspela da ublaži bol – stvarno nisam želela da jedem Ibalgin od jutra do večeri.

Iskustvo jedne dame sa kojom je podelila ćerka je pronašla na internetu (htela bih da joj se zahvalim, makar na daljinu). Zaista mi je pomoglo i srećom još mi nije potrebna operacija. Osim toga, pomoglo je mom mužu kod bolnih koljena.

Možda će i vama pomoći ako patite od sličnog stanja.

Trebamo:
Lesana 500 ml

5 listova Aloe Vere (zdrava biljka, mesnati listovi – dužina cca 15 cm i širina 2 cm)

15-20 jedinica acilpirina

pristup:
Samo sam sve izmiješala i ostavila da odstoji u frižideru nedelju dana. Zato što sam najviše bolova imao noću kada je ruka mirovala (peckanje u prstima, peckanje, bol i osećaj da ne znaš šta da radiš sa rukom – nijedan položaj nije udoban).

Primijenio sam ga i bol je odmah postao blaži.

Trljala sam ruku svaki dan i nakon otprilike 3 sedmice više mi nisu bili potrebni sprejevi ni lijekovi protiv bolova. Muž koristi ovu oblogu na svom “teniskom laktu” i također je pronašao olakšanje.

Ako imate posebne probleme sa kožom, bolje je da se obratite lekaru, ja nisam imala nikakvih problema, ali ne znam za osobe sa ekcemima i slično.

Koristim ga oko mjesec dana, ali ga još uvijek imam pri ruci za svaki slučaj.

Čuvam ga u ostavi na tamnom mestu – ali se dobro drži na sobnoj temperaturi. Kad se tu i tamo čuje bol, nanesem ga i miran sam.

Nisam vadila listove iz tecnosti, imam ih lepo u boci, napunjene u Lesani.

Tako da mi je ovaj “lijek” puno pomogao, ako i vi imate bolove i ne želite da uzimate lijekove protiv bolova, možda bi vrijedilo probati.

Ne znam da li se može koristiti za druge probleme, pomogao nam je kod karpalnog tunela i teniskog lakta.

Ľudmila B.

 

PREUZETO

Povezano

Najnovije