MOJA ŽENA JE POČELA OSTAJAT DUŽE NA POSLU: A onda sam pronašao na telefonu jednu poruku

Objavljeno:

Ne moraš tražiti filmove sa neočekivanim preokretima. Stvarni život ponekad može biti pun obrta. I ne možemo a da se ne zapitamo da li je naš život zapravo film.

Evo nekoliko šokantnih ispovijesti:

–Moj budući muž i ja smo živjeli u istoj zgradi, ali na različitim spratovima. A onda nas je sudbina spojila. Imali smo buran romantičan odnos. I jedne lijepe večeri, nakon godinu dana veze, postavila sam čisto žensko pitanje: “Dragi, zašto si se zaljubio u mene?” On je odgovorio: “Pa, živiš blizu.” Te noći sam bila toliko ljuta na njega, ali više ne postavljam takva pitanja.

–Prije nekoliko dana bila sam u prodavnici igračaka, birajući auto kao poklon za svog nećaka. U odjelu s lutkama, gdje sam otišla da sanjarim o onome što nisam imala kao dijete, slučajno sam čula razgovor. Mala djevojčica je molila svoju mamu da joj kupi lutkinu kuću: “Mama, molim te, ima sve — mašinu za veš, kuhinju, kupatilo, pa čak i 3 kreveta!” A žena je odgovorila: “Dijana, dogovorili smo se, sjećaš se? 3 ili više cifara na cijenovniku znači da nije na prodaju.”

–Nedavno sam pronašla telefon na ulici. Uzela sam ga sa sobom da ga vratim vlasniku ako počnu da ga traže i pozovu. Kada sam došla kući, stavila sam telefon na punjač i čekala poziv. Uveče se javio kontakt “Draga”. Rado sam se javila i rekla da imam telefon. Djevojka je odgovorila da je to telefon njenog dečka i zamolila me da ga bacim kroz prozor. Bila sam zbunjena i pitala je da li se šali. A ona je rekla da je njen dečko prevario. Spustila sam slušalicu momentalno.

–Moja žena i ja smo u braku 7 godina. Imamo naizgled savršen život: dobar posao, mnogo prijatelja. Sve je počelo prije nekoliko mjeseci.

Moja žena je počela da ostaje duže na poslu, počela je da skriva svoj mobilni telefon. I onda sam slučajno vidio poruke od nekog muškarca na njenom telefonu. Bile su romantične. Takođe sam pronašao nekoliko fotografija moje žene s njim. Srce mi je ubrzano kucalo. Ali sam joj sve ispričao. Bila je šokirana. Ispostavilo se da je taj tip zapravo terapeut kod kojeg je išla da riješi lične probleme. Moja žena je rekla da je razvila osjećanja prema njemu i da je njihova veza postala više od profesionalne. Uvjerila me je da je sve gotovo i da želi da radimo na našem braku. Sada sam na raskršću. S jedne strane, želim da odem, osjećam se prevaren i više ne mogu da verujem svojoj supruzi. S druge strane, razmišljam o tome da pokušam ponovo da izgradim naš odnos, posebno s obzirom na njenu spremnost da potraži pomoć iMO

PREUZETO

Povezano

Najnovije