OSTALA SAM BEZ SUPRUGA kad je kćerka napunila 6 godina: Saznala sam tajnu koja me izbezumila

Objavljeno:

Otkriće iznenađujućih istina o onima koji nam znače može značajno promijeniti naše živote.

Od neotkrivenih identiteta do skrivenih istorija, nailaženje na šokantna otkrića o voljenima može zauvijek redefinisati naše odnose i utjecati na naše životne odluke. Pročitajte ove ispovijesti koje su nas zaledile kad smo ih pronašli na sajtu Brightside.

— Moj muž je iznenada preminuo kada je naša kćerka imala 6 godina. Godinu dana kasnije, otkrila sam njegove zapise iz psihijatrijske bolnice zbog depresije.

U bilješkama sam pronašla uznemirujući detalj: terapeut je spomenuo da moj muž nikada nije spomenuo našu kćerku po imenu, već je nazivao “djetetom”. U bilješkama se također spominje da je moj muž priznao terapeutu da mu ne bi smetalo da se razvedemo i preuzmem punu skrbništvo.

Prošlo je 10 godina, i nikada nisam razgovarala o tome s kćerkom, niti to planiram.

— Moj ujak je sumnjao da ga moja tetka vara, pa je lažirao svoju smrt i tajno je posmatrao nekoliko mjeseci dok se nije uvjerio u njenu vjernost, a zatim se vratio.

— Saznala sam da je moj otac imao tajnu porodicu, a mi smo bili to — njegova žena i djeca još uvijek ne znaju za nas. Kasnije sam također otkrila da je jedan ujak imao bivšu ženu i djecu o kojima je također ćutao.

— Saznala sam da imam sestru koja je predana na posvajanje pri rođenju, mnogo prije nego što su moja druga sestra i ja rođene. Moja majka ju je pronašla prije nekoliko godina, ali je još nisam srela.

— Nedavno sam otkrila da imam polusestru negdje. To je isplivalo slučajno tokom večere s mojim roditeljima jedne večeri, i od tada nije spominjano.

— Moja tetka je bila zaručena za čovjeka kojeg ću zvati James, koji je nekada bio jedan od 10 najtraženijih u FBI-u zbog pljačke banke.

— Saznala sam da su moji roditelji imali bebu prije nego što sam se ja rodila. Umro je kada je imao samo nekoliko mjeseci. Nikada mi to direktno nisu rekli; čula sam ih kako pričaju o tome s nekim drugim.

(Novi.ba/Brightside)

Povezano

Najnovije