Kako se moja veza pretvorila u katastrofu: Sve je počelo kad sam se vratila s puta

Objavljeno:

Gledanje kako se romantična veza raspada može biti razarajuće.

Dok neki parovi uspijevaju razdvojiti se prijateljski i ostati u dobrim odnosima, drugi pokazuju svoje tamnije strane.

Priče koje smo prikupili za vas istražuju šokantne postupke ljudi kada ljubav postane gorka. Pripremite se za nevjerovatne ispovijesti pojedinaca koji su prešli granice, pretvarajući svoje ljubavne priče u katastrofe.

– Vratila sam se kući s poslovnog puta i pronašla žensku suknju u svom krevetu. Nije bila moja. Umjesto da suočim muža, oprala sam je i obukla. Kada je došao kući, rekla sam: “Pogledaj ljubavi, konačno sam pronašla onu suknju koju sam izgubila prije godina!”

Vidjela sam strah u njegovim očima, a onda sam mu rekla: “Napravila sam tvoje omiljeno jelo, lazanje! Obećaj mi da ćeš sve pojesti.” Nije pojeo, tvrdeći da ga boli stomak.

Sljedeći mjesec bila sam savršena žena. Održavala sam kuću čistom i pravila njegova omiljena jela. Također sam bila ekstra ljubazna i neprestano se smiješkala. Ipak, pazila sam da puno gledam serije o pravim zločinima i čitam kriminalne romane. Moj muž je postao paranoičan i počeo je gubiti san. Nije mogao izdržati još dugo i na kraju je priznao da me prevario, govoreći da je to bila samo jednokratna stvar. Ne treba ni spominjati, izbacila sam ga iz kuće i poslala mu papire za razvod.

— Moj bivši je poklonio mog psa na Craigslistu, pa je nisam mogla pronaći. Imala sam dva psa. Govorio je da je jedan pobjegao i da je drugi polonio na Craigslistu. Nikada nisam pronašla nijednog od njih. Prošlo je više od deset godina, a ja i dalje provjeravam azil za životinje za oboje.

— Bili smo zajedno šest godina. Prevarila me i uhvatio sam je. Otišla je ljutito, a nakon nekoliko sedmica tražila je da se vrati i spakuje svoje stvari. Zatražila je da ne budem tu. Pristao sam i prenoćio kod prijatelja. Ukrala je sve i pobjegla iz zemlje. Čak je uzela zavjese i hranu iz ormarića. Jedine stvari koje su ostale bile su moje odjeće, ostavljene u hrpi na podu.

PREUZETO

Povezano

Najnovije