OVO JE CLINT EASTWOOD 2016. GODINE: A da ga vidite danas – OVO JE SLIKA IZ 2024., LJUDI U NEVJERICI

Objavljeno:

Posljednji put kada je Clint Eastwood viđen bilo je jako davno, ali obožavatelji su bili oduševljeni kada su ga ugledali na vjenčanju njegove kćerke.

27-godišnja trudna mlada izgovorila je “da” na ranču svog poznatog oca u Kaliforniji, a nježni trenuci s vjenčanja brzo su očarali sve fanove.

 

Morgan Eastwood, najmlađa od Clintovih osmero djece, udala se za 27-godišnjeg Tannera Koopmansa.

Mlada je izgledala blistavo u svilenoj haljini boje slonovače, koju je upotpunila delikatnom čipkastom velom, stvarajući zaista očaravajući trenutak na svom posebnom danu.

Njen ponosni otac Clint prisustvovao je ceremoniji i uhvaćen je u dirljivoj fotografiji kako nježno dodiruje trbuh svoje kćerke tokom proslave.

 

Društvene mreže su bile ispunjene ljubavlju prema tim simpatičnim fotografijama, a obožavatelji nisu mogli da ne pohvale voljenog veterana, ističući koliko dobro 94-godišnja zvijezda izgleda.

Jedan obožavatelj je oduševljeno napisao: “Clint izgleda sjajno, i svi izgledaju sretno.” Drugi je dodao: “Clint Eastwood je još uvijek tako zgodan, i wow u 94! On je legenda.”

Iako je Morgan njegova najmlađa kćerka, Clintova najstarija, Laurie Murray, ima 69 godina. Laurie je rođena dok je Clint bio zaručen za drugu ženu i usvojila ju je jedna porodica. Clint je saznao za njeno postojanje tek kada mu je Laurie godinama kasnije prišla. Unatoč kasnijem upoznavanju, otac i kćerka su od tada razvili blizak odnos.

(Novi.ba/Foto: Instagram)

Povezano

Najnovije