“Pozlilo mi je na poslu taj dan”

Objavljeno:

“Pozlilo mi je na poslu taj dan je baš bio pakleno vruće sa posla su me odveli u hitnu, obavili pregled, dok sam primao infuziju tu je bila jedna mlada doktorica.

Svo to vrijeme je sa mnom nešto pričala, dobro smo se upoznali tu po koje pitanje sam i ja njoj postavio al nekako sam se prepuštao razgovoru i nekako samo od sebe se sve nadovezivalo.

 

 

Pitala me je da’l nekog imam da me obiđe večeras ako mi nešto zatreba pošto su mi strogo prepisali da se što manje krećem, rekao sam da nemam te je ona insistirala da me poslije smjene odveze kući i pripazi narednih par dana.

Bila je kod mene do kasno 11-12 više se ni ne sjećam, dolazila je još para dana unazad da me obiđe par puta dnevno, kuhala mi je jela, vidi se da je divno biće.

Čuli smo se preko poruka, rekla je da je prehlađena te sam ja nju otišao obići i donijeti joj sve što joj treba. Kad sam htio da je poljubim u obraz za rastanak ona me je poljubila znate već gdje, tako je naša veza i počela čudno al slatko, danas nam je 3 godine veze.”

preuzeto

Povezano

Najnovije