Pripremite novi desert u samo 5 minuta, bez potrebe za pećnicom, kondenziranim mlijekom, želatinom ili brašnom!

Objavljeno:

Izrađen za jednostavnost i namijenjen impresioniranju, ovaj desert služi ne samo kao vremenski učinkovita opcija, već i kao sredstvo za stvaranje trenutaka ispunjenih radošću i užitkom. Bez obzira na to jeste li iskusni kuhar ili tek počinjete u kuhinji, ovaj recept jamči siguran pristup desertu koji je jednako vizualno privlačan koliko i okusa. Ako žudite za nečim slatkim, brzim i nevjerojatno ukusnim, uronite u carstvo uživanja bez pečenja uz ovaj Nutella kolač od sira. Pripremite se za kreiranje slastice koja će brzo postati omiljena od prvog kušanja!

POTREBNI SASTOJCI: Mljeveni keksi: 200 g, Miješani orašasti plodovi: 100 g, po želji, sitno mljeveni Otopljeni maslac: 80 g Prstohvat soli Nutella: 200 g Krem sir: 400 g, omekšali Šećer u prahu: 50 g Slatko vrhnje: 200 ml Dodatno krem sir: 200 ml Preljevi: orasi i čokolada.

NAČIN PRIPREME: Za podlogu od mrvica 200 g keksa sitno izmrviti i pomiješati sa 100 g mljevenih oraha. U ovu smjesu dodajte 80 g otopljenog maslaca i čvrsto utisnite u okrugli kalup za torte promjera 18 cm.
Nutella sloj: pomiješajte 200 g Nutelle sa 200 g krem ​​sira i miješajte dok ne postane glatko. Zatim rasporedite smjesu po podlozi od mrvica.
Kremasti preljev: Umutiti 200 ml gustog vrhnja sa 50 g šećera u prahu dok ne postane čvrst. To pomiješajte s preostalih 200 g krem ​​sira. Sloj ove smjese premažite preko Nutelle.

Za ukrašavanje umiješajte malo Nutelle i dodajte orašaste plodove na vrh. Za hlađenje stavite u hladnjak dok se ne stegne, a zatim se prepustite ovoj kremastoj, orašastoj poslastici!

PREUZETO

Povezano

Najnovije