Najbolji prirodni lek ZA SPAVANJE, koji takođe otklanja GLAVOBOLJU. Jeftino i dostupno svima!

Objavljeno:

Ovaj prirodni lijek dostupan je apsolutno svima i oslobodit će vas nesanice i glavobolje…

Nesanica je vrlo čest problem koji svakoga pogađa barem jednom u životu. Međutim, lijekovi koji se preporučuju za to često se pokažu nedjelotvornima, pa da vidimo kako možemo prirodnim putem pomoći ovom problemu!

Za to će nam trebati dva sastojka koja se mogu naći u svakom domaćinstvu i, na kraju, ali ne i najmanje važno, ojačaće imuni sistem, napuniti vas energijom i povećati nivo hormona sreće u organizmu.

Ovo otkriće se pripisuje američkom doktoru Mattu Stoneu, koji je objavio nekoliko knjiga o pravilnoj ishrani. A ova dva sastojka nisu ništa drugo do šećer i so.

Šećer služi kao gorivo za ćelije, dok natrijum u soli pomaže ćelijskom disanju i proizvodnji energije. Osim toga, obje komponente se bore protiv stresa, koji je jedan od glavnih uzroka nesanice. Ova kombinacija će pomoći i kod glavobolje!

Kako da ga konzumiramo?
5 kašika šećera
1 kašika soli
U staklenoj posudi pomešati 5 kašika šećera sa 1 kašikom soli i staviti na suvo mesto. Prije spavanja uveče uzmite prstohvat ove mješavine i stavite je pod jezik. Pustite da se polako otapa i uskoro ćete osjetiti njegovo blagotvorno djelovanje!

Da li su vam ove informacije bile korisne? Podijelite ovu objavu sa svojim prijateljima!

PREUZETO

Povezano

Najnovije