Ovo je najpogubnije za vaše zdravlje, to NIJE alkohol ili cigarete: Može blokirati vaš imunološki sustav u samo 5 minuta!

Objavljeno:

Ovo nam najviše uništava zdravlje! Nije u pitanju alkohol ni cigarete…

Prema Dr. DC Dulcan puno nervoze, straha, zavisti, ljubomore i nepovjerenja i svih ostalih loših emocija zakiseljuje pH tijela što može dovesti do mnogih bolesti.

Osim depresije mogu se razviti i druge bolesti. Jeste li znali da strah ima užasan učinak na tijelo? U jednom eksperimentu, janje je bilo zatvoreno u kavezu, a vuk je bio pokraj njega u drugom kavezu.

Janje je od stresa u kratkom roku uginulo. Svi psihički problemi dovode do bolesti, koje kod depresivne osobe mogu izbiti odmah ili kasnije.

Moraš pokušati ne biti nervozan. Kad te netko povrijedi, probaj mu oprostiti, misli da će i on jednog dana shvatiti kakav je loš osjećaj kad je netko povrijeđen.
Remisija mijenja pH tijela u normalu. Nemoguće je izbjeći sve loše osjećaje, ali morate shvatiti da svaka minuta nervoze ili loših emocija smanjuje životni vijek stanica.

Stres uništava ljude.
Ako si ne možemo priuštiti da s vremena na vrijeme uzmemo nekoliko slobodnih dana, onda odvojimo barem nekoliko minuta dnevno za opuštanje. Pogledajmo kroz prozor, opazimo divne stvari. Umjesto da popijete još kave i umorno buljite u monitor, popijte šalicu čaja i ne radite ništa nekoliko minuta.

S vremenom se možete naučiti opustiti. Zatvorite oči i zamislite da umor i nervoza izlaze iz vas sa svakim udahom. Razvijte vlastitu tehniku ​​opuštanja. Ako se naučite opustiti, lakše ćete izbaciti bol iz tijela, ne trebate uvijek uzimati lijekove kada vas nešto boli.

Podijelite ovu važnu informaciju i sa svojim prijateljima!

PREUZETO

Povezano

Najnovije