ČUO JE GLASOVE IZ VENTILATORA I POMISLIO DA GUBI RAZUM: Čovjek se šokirao kada je shvatio šta se dogodilo

351

Mnogi su sugerisali da je zapravo čuo “belu buku”

Ne pokušavajte da poreknete da vas barem jednom nije uplašila neka čudna, neobjašnjiva, bizarna situacija… A sada zamislite kako se osećao čovek koji je čuo glasove iz ventilatora?!

Nije izdržao da se oglasi na Redditu i ispriča nesvakidašnju priču. Sve je počelo kada je deo grada u kojem živi ostao bez struje.

Nakon sat vremena, svetla su se ponovo uključila, i tada nastaje pometnja.

“Počeo sam da palim uređaje u kući, a onda shvatio da iz ventilatora dopiru glasovi. Imam tri komada, a samo jedan se čudno ponašao”, objasnio je u sekciji “Glitch in the Matrix”.

Čovek tvrdi da je situacija bila jeziva, a posebno jer ventilator nije bio uključen.

“Utičnica je bila u zidu, ali nisam pritisnuo dugme. Prvo se čula muzika, a zatim ljudski glasovi, kao nekakav zabavni program”, objasnio je.Mnogi korisnici su sugerisali da je čovek čuo “belu buku”, a da je sve delovalo kao razgovor ljudi.

Na kraju, ispostavilo se da je ventilator hvatao radio-signale, a ako niste znali mnoge stvari u kući imaju ovu “sposobnost”, prenosi LadBible.

Signali u najvećem broju slučajeva prolaze kroz metalne stvari, a sada se ventilator poneo kao “predajnik”. Bio je dovoljno blizu antene da vibrira i prenosi glasove s radija.

Sličan slučaj zabeležen je pre šest godina, kada je čovek ispričao svoju “avanturu” i podelio snimak klima-uređaja iz kojeg su dopirali glasovi.

(Telegraf.rs)