SVI MISLE DA JE POPOVIĆ GLAVNI, ALI TO NIJE ISTINA: Jedna žena VEDRI i OBLAČI, njena riječ je zapravo POSLEDNJA

232

Kuća u kojoj vladaju sloga, mir i poštovanje jeste porodični dom Suzane Jovanović i Saše Popovića.

Ekipa Kurira je posetila njihov dom za praznike.

– Najviše vremena provodimo u ovoj našoj lepoj bašti, u kojoj i farbamo jaja. Suzana je zadužena za kuću, ona vodi računa o svemu – objasnio je Popović za Kurir. U tom trenutku je stigla i domaćica kuće.

– Moj Sale i ja se porodično pripremamo za Vaskrs. Tradicija i porodica su za nas svetinja. Najviše volimo kod kuće da obeležimo sve naše praznike. Ja farbam jaja na Veliki petak. Spremamo domaću kuhinju, a svi smo za stolom – kaže Suzana, koja nam je otkrila i ko vodi glavnu reč za stolom.

– Mnogi misle da je Saša glavni, ali ne… U kući sam ja glavna. On je meni prepustio domaćinstvo i zaista se ne meša, samo mi pomaže. Verujte da kod nas u kući nema ni ljutnje. Svi smo dobronamerni, čak i u nadmetanju jajima. Razbije se jaje, uzmemo drugo dok ne polupamo sve – kaže pevačica za Kurir.

Popović je otkrio ko je u njihovoj kući šampion u kucanju jajima.

– Čekamo Vaskrs, ustanemo i kreće takmičenje. Ko pobedi, dobije nagradu. Glava porodice mora da da nešto onome ko pobedi. Ako glava porodice pobedi, onda pare ostaju u džepu. Obično pobedi ćerka Aleksandra – kaže Saša Popović.

Porodica je kruna svega
Porodica je kruna svegafoto: © ATA Images

Nadovezala se Suzana, koja je pričala o svom odnosu sa snajkom, koja se za pevačicinog sina udala u maju 2022. godine.

– Moja snajka je vredna pažnje i tu je uvek kada nam treba. Bez obzira na to što živimo u ludom vremenu, mogu da kažem da su nam deca divna. Svako jutro se pomolimo samo za zdravlje. To je nešto što nema cenu, ljubav, poštovanje, zdravlje, osmeh koji je besplatan i koji može da nam donese puno toga lepog. Samo se molim da nam zdravstveno ništa ne fali. Trudimo se da i u ovim godinama budemo normalni i korektni. Kada me neko pita šta da mi pokloni, ja ništa ne tražim, ali kada bi moglo da se bira zdravlje, rekla bih da mi ga kupuju za večnost – rekla je skromno pevačica.

(Espreso / Kurir / Ljiljana Stanišić/Prenela:M.S.)