Kosa mi je konačno prestala opadati uz ovaj laki domaći trik: PRIJATELJ LIJEČNIK ME SAVJETOVAO,VEĆ JE POMOGAO STOTINAMA ŽENA

679

Ako patite od gubitka kose, ne morate nužno žuriti u ljekarnu i trošiti na posebne proizvode. Nekoliko jeftinih sastojaka će vam puno pomoći.

Gubitak kose je neugodan problem od kojeg pate mnoge žene. Međutim, ako se i vi borite s tim, ne morate nužno žuriti kod doktora i plaćati skupe preparate ili razmišljati o mogućnosti operacije. Prema liječnici Amanda Caldwell, potrebno je samo dodati tri provjerena sastojka u vaš šampon i ružni simptomi će ubrzo nestati. Za samo nekoliko sedmica vaša će frizura ponovo biti predivno puna, a kosa će imati fantastičan sjaj.

Opadanje kose možete liječiti i kod kuće
Ako patite od gubitka kose, možete pokušati da se fokusirate na prirodnu medicinu. To je zato što za razliku od komercijalnih proizvoda, djeluje potpuno prirodno i ne izaziva nikakve nuspojave, odnosno ako ne bolujete od teške bolesti ili ne uzimate jake lijekove – u tom slučaju trebate se posavjetovati sa svojim liječnikom opće prakse. Međutim, ako dobijete zeleno svjetlo, samo ste jedan korak od lijepe frizure i svog jedinstvenog izgleda kao prije.

Dakle, da bi vaša kosa bila zdrava, lijepa i uvijek njegovana, samo kupite klasični neutralni šampon, a uz njega i eterično ulje limuna, eterično ulje ruzmarina i vitamin E. Možete ih pronaći u gotovo svakoj ljekarni ili nekom drugom specijaliziranom dućan, a što se tiče cijena, sigurno nećete preplatiti. Osim toga, trebat će vam samo vrlo mala količina svakog sastojka, tako da će trajati jako dugo, prema web stranici Healthline.

Samo umasirajte smjesu u vlasište
Kada ste pripremili sve sastojke, samo uzmite neutralni šampon i dodajte deset kapi eteričnog ulja ruzmarina, deset kapi eteričnog ulja limuna i dvije kapsule vitamina E. Nakon što zatvorite bočicu, dobro je protresite dok ne bude potpuno glatka iznutra. Na Zdravoj prehrani pisali smo i o nedostatku vitamina D i kako takav problem može utjecati na cijelo tijelo.

Upotreba šampona je tada vrlo jednostavna i ako želite da postignete maksimalne rezultate, koristite ga svaki put kada perete kosu. Učinite to tako što ćete nakvasiti kosu i nježno nanijeti smjesu na vlasište prstima – uvijek možete malo umasirati područje glave kako biste pomogli da se upije u kožu. Zatim ostavite da djeluje najmanje 10 minuta i na kraju isperite toplom vodom (ne prevrućom, jer će ometati efekte).

preuzeto