Neugodan miris vlage u domu će da nestane za tren uz pomoć samo ovog jeftinog trika! 2 SASTOJKA I MINUT VREMENA VAŠE BRIGE SU RIJEŠENE

Objavljeno:

Osim što vlažnost koja se stvori po zidovima moze da uzokuje neugodne mirise i probleme sa vlagom moze da napravi jako loše stvari za vase zdravlje i kucu. Vlaga u zatvorenim prostorijama moze da stvori gljivice, plijesni ali samim tim i probleme sa alergijama i disanjem i to moze da dovede do velikig problema kod osoba koje pate od astme ili nekih drugih problema.

Radi svega toga jako je bitno da se prepoznaju izvori vlage u domu i da se poduzmu mjere da bi se sve to na vrijeme smanjilo. NAIME TREBA da se održavaju prostorije prozračnim, da se koriste prave stvari za ventilaciju te da se provjetrava prostorija jako cesto. Ali isto tako prirodan osvježivač mozete da koristite za zrak od rize i omiljenih eteričnih ulja da se smanji vlaga i da se svi neugodni mirisi povuku.

Ovo je jednostavan osvježivač zraka koji moze da posluzi kao jefitn i jako dobar nacin da se odrzi svježina u kuci. Dodavanjem omiljenih etericnih ulja omogućava da se prilagodi miris prostorije prema vlastitim potrebama.

PREUZETO

Povezano

Najnovije