Majka joj je zabranila da prisustvuje očevoj sahrani: “Mrzim je zbog toga”, ćerka je očajna, ne zna šta da radi

461

Mama mi je poslala imejl da me obavesti o situaciji i požurila sam da budem sa njim što sam pre mogla, samo da bih otkrila da mi je mama zabranila ulazak u njegovu bolničku sobu

Ožalošćena ćerka se posvađala sa roditeljima zbog kojih su godinama bili otuđeni i rekla da sada „mrzi“ svoju mamu jer joj je uskratila priliku da prisustvuje sahrani.

Ženi slomljenog srca majka je zabranila da prisustvuje sahrani sopstvenog oca. Slomljena ćerka priznala je da se pre pet godina ‘brutalno posvađala’ sa roditeljima zbog novca. Ona je dodala da njih troje u jednom trenutku dve godine nisu razgovarali i da se i danas jedva čuje sa majkom.

Međutim, pre nekoliko godina ponovo je počela da razgovara sa svojim ocem nakon što ju je kontaktirao i rekao da ima rak. Iako je pitanje novca i dalje bilo problem, o toj temi se nije razgovaralo i bila je zadovoljna što je njihov odnos počeo da se poboljšava tokom redovnog kontakta. Ali ženi, koja je sve podelila u srdačnom pismu napisanom Džejn Grin na MailOnline-u, zadat je novi udarac nakon što je njen otac primljen u bolnicu, a majka je odbila da joj dozvoli da ga vidi.

Napisala je: ‘Mama mi je poslala imejl da me obavesti o situaciji i požurila sam da budem sa njim što sam pre mogla, samo da bih otkrila da mi je mama zabranila ulazak u njegovu bolničku sobu.
Nažalost, manje od dve nedelje kasnije njen otac je umro i ona nikada nije imala priliku da se oprosti. Sada tvrdi da njena mama odbija da joj dozvoli da prisustvuje sahrani i da ju je ostavila bez teksta, prenosi Miror.

Dodala je: „Bez obzira na sve što smo prošli, nikada nisam mislila da će biti tako okrutna da mi uskrati poslednju šansu da se oprostim od čoveka koji mi je toliko značio. I iskreno, mrzim je zbog toga’. Međutim, žena je preko rođaka uspela da sazna vreme i mesto sahrane. Razmišlja o tome da se pojavi pozadi kako bi izbegla sukob sa svojom mamom i kaže da zaslužuje šansu da oda počast svom tati.

Iako je Džejn u potpunosti saosećala sa ćerkom, savetovala joj je da ne ide na sahranu. Ona je rekla: „Zabrinuta sam da bi vaše prisustvo moglo izazvati još drame koja nikome sad nije potrebna. Ono što verujem da bi umesto toga trebalo da uradite je da proslavite život svog oca svojom sopstvenom ceremonijom”.

alo.rs