BAHATA GAZDARICA IZBACILA EMILIJU I NJENU PORODICU: Sve smo platili, i kiriju i depozit od po 400€ a dala nam je otkaz zbog ovoga!

Datum objave:

- Advertisement -

Emiliju i njenu porodicu je gazdarica stana u kojem su živeli izbacila u roku od mesec dana i to zato što nije htela da plaća popravke u stanu, ali očito joj je krajnji cilj bio da stan izda po većoj ceni!

Naime, Emilija se na društvenim mrežama požalila na bivšu gazdaricu i svoj problem izložila u grupi “Izdavanje stanova – Beograd”.

- Advertisement -

– Želim da podelim svoje iskustvo u vezi sa stanom koji se nalazi na Voždovcu, kako bih vas informisala i možda sprečila neprijatnosti koje sam ja doživela. Naime, gazdarica ovog stana nas je izbacila u roku od mesec dana. Uselili smo se u stan 7. oktobra preko agencije, pri čemu je zakupnina iznosila 400 evra. Uplatili smo depozit od 400 evra, tekuću kiriju od 400 evra, kao i agencijsku proviziju od 200 evra – napisala je Emilija.

- Advertisement -

Naglasila je da su dodatno platili i novembarsku kiriju krajem oktobra.

stan, gazdarica, kirija, izbacivanje
FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

– U stanu se pojavilo mnogo problema, a prema agencijskom ugovoru i popisu neispravnosti, vlasnica stana, koja ne živi u Srbiji, trebala je organizovati popravke. Nakon što smo mesec dana tražili da se nešto preduzme, poslala je svog prijatelja, “majstora”, koji je samo ušao, pogledao i otišao, ne obavljajući nikakav popravak – navela je ona.

Dodala je da je usledilo iznenađenje kada ih vlasnica pozvala i saopštila da neće slati majstore i da im daje otkaz ugovora o zakupu.

- Advertisement -

– Kada smo predložili da sami popravimo stvari o našem trošku, ona je to odbila i dala nam jednostrani otkaz. Zapanjujuće je da, nakon što smo platili sve troškove i čak ponudili da sami popravimo neispravnosti, vlasnica sada izdaje stan za višu cenu – 450 evra. P.S. novi oglas u prilogu nova cena 450 evra – zaključila je Emilija.

Mnogi korisnici su šokirani potezom žene koja ih je izbacila iz stana iako su platili kiriju.

 Stanodavci su, u većini slučajeva pokvareniji i alaviji od stanara. Svašta sebi daju za pravo. A kad pomislim na depozit u visinu kirije, odmah se razbesnim. Pa jesu li oni normalni?! Ti za stan i depozit moraš da daš celu prosečnu platu koju primaš u Srbiji – navodi se u jednom od komentara.

Kurir.rs

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO

LM