ŠTA RADI OVA GOSPOĐA U MORU U GRČKOJ?! Turisti na plaži se zgrozili: Neko bi ovo trebalo debelo da kažnjava! (FOTO)

2995

Na društvenoj mreži Fejsbuk u grupi Grčka info pojavila se objava sa fotografijama na kojima se vidi žena koja na povocu kupa psa u moru!

– Da li opravdavate ovo? “Gospođa” na povocu kupa kuče pored djece… Neko bi ovo trebalo debelo da kažnjava – piše u objavi dok se na fotografijama vidi žena sa psom, dok su oko nje kupači.

Žena, pas, more, Grčka

Na blogu Nikana.gr nedavno su objasnili da li pas smije da se kupa u moru.

– Kada doputujete u ljetovalište sa svojim psom sigurno ćete poželjeti da ga povedete sa sobom na plažu ili na plivanje. Boravak pasa na plaži je dozvoljen ukoliko su na povocu. Međutim, važno je da vaš pas ne uznemirava ostale posjetioce plaže. To znači da ne laje, ne vrši nuždu u pijesku, ne bude bez povoca – navodi se u objavi i dodaje:

– Ovo se naročito odnosi na velike pse. Što se kupanja tiče, pravilo je da psi ne plivaju u moru na popularnim i uređenim plažama. Često možemo vidjeti pse i na takvim plažama, ali ukoliko neko od ostalih posjetilaca prijavi policiji možete imati probleme.

Također, navode i da postoje dva načina da se zaštitite od potencijalnih neprijatnosti.

– Jedan je da kada stignete na popularnu plažu, pitate u “beach bar-u” da li je dozvoljeno da vaš pas boravi na plaži i kupa se, a drugo, još bolje rješenje, jeste da odlazite na manje posjećene i manje popularne plaže kojih u Grčkoj i dalje ima na pretek. Na njima možete bez brige pustiti svog psa da uživa i u igranju u pesku, trčanju i u plivanju.

Kurir.rs