ŽENA OTIŠLA GINEKOLOGU I OTKRILA STRAŠNU ISTINU, SAD SVE UPOZORAVA: Nemojte nikada jesti ovaj dio piletine!

Datum objave:

- Advertisement -

Ovu priču je poslao jedan od čitalaca na portal “prirodna-medicina.info”,  kako bi sve upozorio na opasnosti koje prijete.

“Moja prijateljica je nedavno imala izraslinu u svom stomaku i tokom operacije uklonjena joj je velika cista.

- Advertisement -
1

Foto: Pexels.com

- Advertisement -

Cista koja je uklonjena bila je ispunjena s tamno obojenom krvlju. Mislila je da će se oporaviti nakon operacije, ali je u jako lošem stanju. Povraćala je nekoliko mjeseci nakon operacije. Otišla je svom ginekologu zbog konsultacija, a on joj je postavio pitanje koje je bilo zbunjujuće.

Pitao je da li često konzumira pileća krilca, a ona je odgovorila sa da, pitajući se kako on može znati za njene prehrambene navike.

”Poznato je da se u mnoge piliće ubrizgavaju steroidi kako bi se ubrzao njihov rast, kako bi potrebe ovog društva mogle biti ispunjene, a ta potreba je ništa drugo nego potreba za hranom.

- Advertisement -
2

Foto: Pexels.com

Prema istraživanjima, pilićima se ubrizgava steroid u vrat ili krila. Zato u tim dijelovima pilića postoji najveća koncentracija steroida.

Takođe, trebali biste znati da ti steroidi imaju strašne posledice na organizam jer ubrzavaju rast. Imaju još opasniji učinak na žene, jer uzrokuju promene u njihovim hormonima, a to dovodi do toga da su žene sklonije rastu ciste na matenici i grudima.

(Novi.ba/prirodna-medicina.info)

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO

LM