“VOZAČICA TRAMVAJA NAS S BOLESNOM BEBOM IZBACILA KAO NAJGORE KRIMINALCE!” Scena iz GSP izazvala haos na mrežama, evo šta se desilo

Datum objave:

- Advertisement -

Jedna vozačica tramvaja jučer je izbacila ženu i muža sa bebom od tri mjeseca zbog psa! Čovjek koji je doživio ovu neprijatnost podijelio ju je sa korisnicima društvenih mreža, koji su ga umjesto podrške, kritikovali što je sa sobom poveo psa!

– Upravo je mene, suprugu, dijete od 3 meseca koje je bolesno i koje smo krenuli da vodimo kod doktora, kondukterka sa slike izbacila iz “dvojke” 2374 jer smo bili sa psom od 11 kg koji je imao povodac (a ne korpu kako je gospođa rekla) – napisao je ovaj čovek na Tviteru i dodao:

- Advertisement -

– Iako joj je rečeno da je dijete bolesno i da smo pošli kod doktora i da psa nemamo gdje da ostavimo. Bez imalo empatije prema djetetu nas je izbacila na sred Dušanove ulice kao najgore kriminalce, a koji smo uredno kupili kartu! Da li je ovo zemlja slobode kretanja, da li ovako čuvamo našu djecu? Da li je jedan pas koji je kućni pas i živi sa našim djetetom, bitniji da se izbaci jer “nije u korpi” od zdravlja djeteta?!? – upitao je ovaj čovjek.

- Advertisement -

Međutim, mnogi korisnici Tvitera rekli su mu da je psa trebalo da ostave kod kuće, kao i da bolesno dijete mora biti preče.

– Imam psa. Volim ga najviše na svijetu. Ali pokušaj da razumiješ da se neka pravila vezana za javni prevoz moraju ispoštovati. Nadam se da je dijete ok, a i da si se smirio – navodi se u jednom od komentara.

Bilo je i onih korisnika koji su osudili potez žene koja ih je izbacila iz prevoza.

- Advertisement -

– U Švajcarskoj smiješ da uvedeš kakvog god želiš psa u javni prevoz, naravno pas isto mora da ima plaćenu kartu. Psi i ostali ljubimci u toj zemlji takođe mogu slobodno da se uvode u apoteke, supermarkete, restorane i sva ostala mjesta. Tako treba biti i kod nas – dodaje se u jednom od komentara. Kurir.rs

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO

LM