BEBI DOL VIĐENA U NARODNOJ KUHINJI KAKO UZIMA HRANU?! Bila velika zvijezda, a sada se bori za osnovno: Evo šta kažu njeni prijatelji

Objavljeno:

Pjevačice Bebi Dol duže vrijeme nema u javnosti, a jedno od posljednjih pojavljivanja u medijima imala je u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji prije tačno dvije godine. Od tada se mnogi pitaju gdje se nalazi i čime se bavi jedna od najvećih pop zvezda stare Jugoslavije.

Iako se spekulisalo da će Bebi učestvovati u rijalitiju “Zadruga 6”, to se nije dogodilo, a priče koje kruže estradnim kuloarima već duže vrijeme, da se pevačica nalazi u teškoj materijalnoj situaciji, mogla bi da potvrdi činjenica da je Bebi navodno nedavno viđena kako uzima hranu u jednoj narodnoj kuhinji u Beogradu. Tragom te informacije, stupili smo u kontakt s jednim od volontera koji radi u toj narodnoj kuhinji. On nam je rekao da je pjevačicu vidio nekoliko puta kako uzima obrok.

  • Dva ili tri puta je Bebi ovde dolazila po slijedovanje hrane. Nisam siguran da li je obrok uzimala za sebe ili nekog drugog, pošto ima slučajeva da neko uzima hranu za nekog ko nije u mogućnosti da dođe. Jako se promijenila fizički. Dosta je smršala, delovalo je kao da jedva stoji na nogama. Prepoznao sam je po kosi i specifičnom glasu. To je baš djelovalo tužno – rekao nam je ovaj mladić.

Nakon ovog saznanja, stupili smo u kontakt i s nekoliko pjevačicinih prijatelja, koji su nam rekli da o njoj ništa ne znaju već neko vrijeme, kao i da nisu upoznati sa činjenicom da je pjevačica u toliko lošoj materijalnoj situaciji da bi morala da se hrani u narodnoj kuhinji.

  • Zabrinuti za Bebi jesmo. Dosta je propala, porodični problemi oko bolesti majke i tetke su na njoj ostavili dubok trag. S njom niko nije u kontaktu već neko vrijeme. Posvetila se porodici u poslednje vrijeme, to joj je bio prioritet. Mnogo se sekirala oko majke Magdalene, koja je bila teško bolesna, a onda joj se razboljela i tetka. Sve je palo na nju. Išla je od jedne do druge. Život joj je postao baš haotičan. Što se tiče njenog braka sa Aleksom, mislim da je tu sve u redu. Nije se žalila. Od muzike kao da se oprostila. Sad vladaju ti neki trendovi u kojima se ona ne snalazi. Radovali smo se kad nam je rekla da sprema neku novu muziku za Novu godinu, ali kao što i vidite, od toga nije bilo ništa. Nadam se da će se sve riješiti i da će ona opet biti ona stara Bebi – ispričao nam je naš sagovornik.

Podsjetimo, kao što smo pisali prije nekoliko godina, Bebi je svojevremeno na lično insistiranje postala učesnik tadašnjeg Pinkovog projekta. Ona je u tom šou-programu vidjela jedini spas za finansijske poteškoće s kojima se tada borila, pa je kontaktirala s producentima i ponudila se kao takmičar jer joj je novac bio hitno potreban.

Ona i njen suprug ostali su na ulici kada ih je bivši stanodavac 2018. godine izbacio zbog neplaćanja kirije, pa su bili prinuđeni da žive kod pjevačicine majke, koja se u međuvremenu teško razboljela.

KURIR

Povezano

Najnovije