Njen novi suprug je zlostavljao njenu 15-godišnju kćerku. Kad je vidjela rezultate DNA testa, njen svijet se srušio!

Objavljeno:

34-godišnja Catherine St. Germain iz Colorada je bila na prekretnici života. Rastavila se od svog muža, oca njene 15-godišnje kćerke Alysse, kako bi počela vezu sa čovjekom po imenu Aaron Scott u kojeg se ludo zaljubila.

Znala ga je skoro 20 godina. Bio je bivši vojnik i otac troje djece. Inače je bio romantičan, blizak i privržen svojoj porodici. Za Catherine je to bio život iz bajke, a njihova ljubav je uskoro krunisana i brakom.

Umjesto zavjeta, u junu 2014. godine su razmijenili tetovaže i na taj način zapečatili svoju ljubav.

Njena bajka se nastavila dok poslije nepunu godinu dana nije dobila poziv od policije. Odmah je morala biti u policijskoj stanici i znala je da je u pitanju nešto ozbiljno.

Tamo ju je dočekala njena kćerka kazavši joj nešto o čemu nikada nije mogla ni sanjati: Njen muž ju je seksual no zlostavljao. Aaron ju je ubjeđivao da laže no DNA je potvrdio svaku sumnju.

Skrhana od boli Catherine je napravila video koji je imao skoro 60 miliona pregleda. U njemu je ispričala svoju priču. Upotrebljene fotografije i riječi su prilično snažne i nose važnu poruku. Aaron je 2016. godine kažnjen najprije sa 90 dana zatvora, a potom i sa 8 godina za zlostavljanje.

Catherine je u međuvremenu saznala da je Aaron sličan problem imao i sa svojom bivšom ženom. Pitala se koliko samo ovakvih nasilnika vreba djecu i slobodno hoda ulicama.

Ovom prilikom želi upozoriti sve samohrane majke na vrijeme da paze koga će dovesti u svoju kuću i porodicu ukoliko budu vjerovale da su našle čovjeka svog života sa kojim će provesti ostatak života.

VIDEO POGLEDAJTE KLIKOM OVDJE.

Povezano

Najnovije