Sama izgradila kuću za samo 9 mjeseci: Majka četvoro djece napravila savršen dom, komšije gledaju i čude se (VIDEO)

Datum objave:

- Advertisement -

Sigurno ne možete ni zamisliti da bi žena bez imalo građevinskog iskustva mogla da izgradi kuću na dva sprata sa pet soba samo gledajući uputstva na Jutjubu. Kara Brokins i njen.

Teško je zamisliti da bi žena bez imalo građevinskog iskustva mogla da izgradi kuću na dva sprata sa pet soba samo gledajući uputstva na Jutjubu. Kara Brokins i njeno četvoro djece su živi dokaz da se i to može kad se hoće.

- Advertisement -

Njen najstariji sin Dru pomogao je da majka Kara izradi nacrt kuće i dobije odobrenje od strane grada za izgradnju, njena kćerka Džeda je dovlačila vodu iz komšijinog ribnjaka i mješala beton za temelje, dok je njena druga kći pravila hranu za sve njih.

- Advertisement -

Tako je uspjela da izgradi kuću za sebe i svoju djecu za svega devet mjeseci rada. Prošli su kroz sve: od kopanja temelja do zidanja zidova kuće.

Kada su inspektori za pregledanje kuća došli, bili su iznenađeni kako je sve profesionalno odrađeno, ne vjerujući da je to izgradila jedna majka bez imalo znanja o građevini.

Svoj dom koji ima biblioteku, garažu za tri automobila, pet spavaćih soba i dva sprata nazvali su Inkwell Manor, a kuća danas vrijedi oko pola miliona dolara.

- Advertisement -

Ispod možete pogledati kako je to sve izgledalo, i konačno kako to izgleda kuća koja je napravljena samo uz pomoć uputstava gledanih na Jutjubu.

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO