CEO ŽIVOT STE IH GLEDALI U ISTOM FILMU, A NISTE ZNALI DA SU MUŽ I ŽENA: Ova čuvena glumica je supruga legendarnog Gidre (FOTO)

Datum objave:

- Advertisement -

Glumac Dragomir Bojanić Gidra o privatnom životu je retko govorio javno, pa je tako mnogima promaklo da je u braku bio sa koleginicom Ljiljanom Kontić, sa kojom je dobio ćerku Jelenu.

Ljiljana i Gidra zaljubili su se na prvi pogled, a venčali su se nekoliko godina kasnije, 1966. godine.

- Advertisement -
Ljiljana Kontić
foto: Printscreen YT

– Nisam verovao da mogu biti tako upecan. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu – rekao je jednom prilikom glumac.

- Advertisement -

Fotografija na kojoj je Gidra sa porodicom srećan i nasmejan, ujedno je i jedna od retkih njihovih zajedničkih fotografija koje su se pojavile u javnosti.

Ljiljanu Kontić naša publika najbolje pamti po ulozi Ljeposave u seriji “Đekna još nije umrla, a kad će ne zna se”, a kadar je delila sa suprugom u filmu “Šta se zgodi kad se ljubav rodi”.

Jednom prilikom istakla je da je možda u svojoj karijeri mogla da uradi i više, ali joj je porodica uvek bila na prvom mestu.

- Advertisement -

– Na Akademiji sam bila vrlo ambiciozna, ali onog trenutka kad sam se udala za Gidru, bila sam svesna da će u interesu porodice gluma morati da trpi. Valjda je to nama ženama u krvi — priznala je ona.

(Kurir.rs/ Blic)

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO

LM