KUPIO ZAPUŠTENU KUĆU DA JE SREDI I PRODA: Kad je saznao šta se krije U DVORIŠTU, ostao U ŠOKU! Sad je ne bi dao ni za brdo para

Datum objave:

- Advertisement -

Medicinski tehničar Džon Rejnolds iz Teksasa kupio je zapuštenu kuću po cijeni od samo 19.000 dolara. S obzirom na to da je u ovoj napuštenoj kući za prethodnim vlasnikom ostala gomila đubreta, osim toga, Rejnolds je tamo zatekao i 20 izgladnih mačaka, koje su šetale po imanju.

Njegova ideja je bila da kuću s tri spavaće sobe preuredi i potom je preproda za veći novac.

- Advertisement -

Međutim, jedna oluja je potpuno preokrenula situaciju. Naime, upravo je ta oluja otkrila blago u dvorišu koje je bilo zatrpano đubretom.

- Advertisement -

Jedan poziv je promijenio sve
Džon je nakon kupovine prionuo na posao kako bi kuću doveo u pristojno stanje i prodao je za više novca, sve dok ga nakon jedne oluje nije pozvao komšija.

  • Rekao mi je da je nevrijeme i kuća u bašti punoj smeća sprala prljavštinu i otkrila bazen. Ja sam mu rekao: “Ne znam o čemu pričaš, ja nemam bazen”. Međutim, on je insistirao da imam, pa sam otišao do bašte da bolje pogledam. Iskren da budem, toliko sam bio zauzet sređivanjem kuće da nisam ni obraćao pažnju na dvorište i baštu koja je bila zatrpana đubretom – ispričao je on za The Sun.

Kad je pogledao malo bolje, shvatio je da se na njegovom imanju zaista nalazi lijep i veliki bazen.

  • Bio sam šokiran jer nisam mogao da vjerujem da sam kupio kuću sa bazenom. Nisam mogao da povjerujem u svoju ludu sreću. Osećao sam se kao da sam dobio na lutriji. Nikad ni u milion godina nisam mogao da sanjam da sam kupio imanje sa bazenom i da ću tu moći da plivam i da se kupam – ispričao je Rejnolds.

Vrijednost kuće se udesetostručila
Bazen je veličine 9,7 sa 5,1 metara. Bio je prepun đubreta, namještaja i dijelova za automobile i Džonu je bilo potrebno 11 meseci i 9.500 dolara da ga sredi i dovede u normalno stanje.

- Advertisement -
  • Na sreću, u bazenu nije bilo pukotina i većih fizičkih oštećenja, pa je obnavljanje bilo lakše i jeftinije, iako je bio prepun smeća. Očistio sam ga sredio i dotjerao. Da sam htio od nule da napravim bazen u dvorištu te veličine, koštalo bi me najmanje 150.000 dolara – rekao je on.

Nakon sređivanja, vrijednost njegovog imanja je deset puta veća, te njegova kuća sa bazenom sad košta 210.000 dolara.

  • Kupio sam imanje sa namjerom da ga sredim i prodam, ali mi je donijelo toliko iznenađenja da ne želim da se iselim. Dosta vremena provodim pored bazena sa prijateljima i ovo je sad moj dom – zaključio je ovaj medicinski tehničar.

(Kurir.rs/ The Sun)

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO

LM