KUPILA KUĆU I OTKRILA ŽIVI UŽAS U ZIDOVIMA: Prislonila sam ruku i osjetila da izbija toplina VIŠE NE SMIJE DA UGASI SVJETLO

Datum objave:

- Advertisement -

Žena iz Sentenijala u Koloradu bila je šokirana kad je shvatila da je njena nova kuća sa četiri spavaće sobe i dva kupatila ogromno leglo zmija!

Za manje od dvije nedelje Amber Hol (42) je pronašla 10 zmija koje žive u zidovima garaže. Hol je rekla za loklani portal Denver7 da je otkrila nepoželjne posjetioce kad je uhvatila svog psa kako neprestano zuri u zadnji zid garaže.

- Advertisement -

Pronašla je zmiju sklupčanu u zidu, a kad je stavila ruku na zid iznad osjetila je toplinu za koju je vjerovala da izbija iz velikog broja gmizavaca

- Advertisement -
  • Moja djeca i ja se plašimo da spavamo u našim krevetima i plašimo se da koristimo toalet jer bi zmije mogle da izađu. Ne mogu da raspakujem ništa od svojih stvari jer se definitivno plašim da u kutijama ili ispod kutija ima zmija – rekao je Hol za Denver7.

Dodala je da je od tada potrošila oko 1.000 dolara da unajmi hvatača zmija kako bi uklonila gmizavce iz kuće. Hvatač joj je rekao da na osnovu veličine uhvaćenih zmija smatra da su neke možda živele u zidovima kuće najmanje dve godine.

Portparol kompanije za nekretnine rekao je za Denver7 da je to prvi put da čuju za ovaj problem i da bi joj rekli da su vidjeli zmije. Hol je takođe dodala da se možda neće osjećati prijatno da živi u kući dok ne “pocepa beton” i ne locira gdje tačno zmije žive.

  • Ovo je moj prvi dom. Za njega sam radila cijeli život i sada ne mogu da uživam. Moja djeca ne mogu da uživaju. Nasmrt sam uplašena – rekla je Hol.

(Kurir.rs/Insider/Foto:Ilustracija)

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO

LM