MAJKA DJEČAKA UBICE DONIJELA VAŽNU ODLUKU: Plaši se za kćerkin i svoj život

Objavljeno:

Majka Miljana Kecmanović je sa mlađim djetetom, kćerkom starom deset godina, zbrinuta na sigurnom.

Dečak Kosta Kecmanović (13) u srijedu 3. maja izvršio je težak zločin u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbjeđenja u vaspitno-obrazovnoj ustanovi. Majka i sestra masovnog ubice od tada nisu u porodičnom stanu Kecmanovića, a kako Republika.rs saznaje tamo se neće ni vraćati.

Kako je ranije pisano, roditelji Koste Kecmanovića su ugledni beogradski intelektualci, veliki stručnjaci u svojim poslovima. Otac je poznati doktor, specijalista radiologoje, a majka je asistent na Biološkom fakultetu u Beogradu, gdje se bavi naučnim radom.

Nakon užasa koji je Kosta napravio, otac Vladimir Kecmanović je u pritvoru, a majka Miljana Kecmanović je sa mlađim djetetom, kćerkom starom deset godina, zbrinuta kod rođaka van Beograda.

Kako portal Republika.rs saznaje iz kruga poznanika Kecmanovića, Miljana je i dalje u šoku i prikuplja snagu da nekako brine o mlađoj kćerki kojoj je pozlilo kada je na času klavira saznala šta je njen brat uradio.

– Kostina majka, iako je jaka žena, ne može da dođe sebi nakon sinovljevog zločina. To koliko je potresena se ne može opisati riječima – kaže poznanica Kecmanovića za naš portal.

Prema riječima sagovornice, Miljana ne planira da se vrati u stan u kojem  su  porodično živjeli. Čak razmišlja i da ga proda. Osim teških uspomena kojima ne bi željela da se vrati, ona se brine i za sigurnost kćerke, pa i nje same.

Kako smo ranije pisali, Kosta Kecmanović je bio veoma dobar učenik, a pričalo se da su ga upravo zbog toga djeca izbjegavala i zadirkivala.

Dječak je išao na brojna takmičenja i nizao je petice, a želja mu je bila da se bavi astrofizikom.

Umjesto da ostvari tu želju, donio je kobnu odluku koja je upropastila njegov život i budućnost, ali i zauvijek u crno zavila porodice devet žrtava, osam učenika i radnika obezbjeđenja OŠ “Vladislav Ribnikar”, prenosi republika.rs

  

Povezano

Najnovije