DJEČAK KOJI JE POČINIO MASAKR LJEKARIMA POSTAVLJA SAMO JEDNO PITANJE: Ne pokazuje ni trun saosjećanja, a zanima ga samo jedna stvar

Datum objave:

- Advertisement -

Kako se navodi, dječak za koga se sumnja da je počinio masakr u školi na Vračaru stalno pita da li je popularan na društvenim mrežama.

Dječak (13) koji je, kako se sumnja počinio masakr u školi na Vračaru, ni u jednom trenutku se nije interesovao za žrtve, bitno mu je samo da li je zbog bezumnog čina postao popularan. “Je l’ pričaju o meni, jesam li car na mrežama?”, ovo su navodno jedina pitanja koja dječak (13) postavlja osoblju Klinike za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu, na kojoj je smješten otkad je prošle srijede usmrtio osmoro školskih drugova i čuvara, prenosi Republika.

Kako otkriva izvor iz ustanove u kojoj je zatvoren, on se nijednom nije interesovao za učenike, pokazao trunku saosjećanja nakon svega, jedino što ga zanima jeste koliko je popularan. “Svakog dana bar po jednom pita šta se dešava napolju, da li pričaju o njemu, šta kažu, posebno na društvenim mrežama. Drži ga neko uzbuđenje, on i dalje uopšte nije svjestan šta je uradio”, kaže sagovornik.

Dječak se nalazi pod budnim okom osoblja. S njim je po dolasku razgovor obavio konzilijum ljekara, a i prethodnih dana je imao preglede. Međutim, i dalje ne pokazuje nikakve znake da se kaje što je ubio školske drugove, kao što to nije učinio ni prilikom davanja iskaza. Podsjetimo, dječak je svirepi plan pripremao čitavih mjesec dana, kako je sam izjavio, i što je pokazalo vještačenje njegovog telefona. Kako je utvrđeno, on je na internetu pretraživao Krivični zakonik Srbije da bi istražio da li djeca mogu krivično da odgovaraju. Budući da u julu puni 14. godina, ubrzao je cijeli plan. Takođe, kako je utvrđeno, veče pred masovno ubistvo gledao je američki blokbaster o masakru u jednoj školi u Americi.

- Advertisement -

(Republika)

- Advertisement -

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO

LM