O POTEZU BEOGRADSKOG TAKSISTE PRIČA CIJELA SRBIJA, SNIMAK PODIJELILA ČAK I JELENA ĐOKOVIĆ: Treba nam više ovakvih LJUDI

Objavljeno:

Često do nas stignu priče o taksistima koji po Beogradu umiju da naplate i više nego što bi trebalo, da se mušterije žale da su prevarene, da su vozači bahati i neljubazni..

A onda se pojavi snimak jednog Milorada koji u trenu vrati vjeru u ljude.

Naime, društvenim mrežama širi se snimak jednog taksiste koji je na svom Instagramu podijelila i Jelena Đoković, očigledno oduševljena njegovim potezom.

I mnogi drugi su vrlo prijatno iznenađeni jer, kako se vidi u snimku, gospodin odbija da naplati vožnju dvjema starijim gospođama iako one insistiraju, a uz obrazloženje da su mu jednostavno simpatične.

„Devojke, danas je sve u redu, imam i ja majku kući“, kazao je džentlmenski Milorad.

Ovaj čin dobre volje naišao je na brojne pozitivne komentare iz kojih se vidi da nam svima tako nešto baš nedostaje.

„Gospodin koji je dokaz da neke profesije nisu takve za kakve su uzete, da svuda ima dobrih ljudi, da u svakom danu treba negovati te dobre ljude kao što on to čini svojim manirima, srcem, verom, dobrotom. Milorad je simbol Srbije, ne oni koji varaju strance ili ljude koji dođu iz unutrašnjosti na pregled, u bolnicu ili posetu. Budimo Milorad, ne secikese.“

„Ovaj čovek vraća veru u ljude … Ulepšao mi je dan, mesec, godinu…“

„Brate, svaka ti čast. Tri u jedan – vaspitanje, poštovanje, plemenitost. Tvoja majka je ponosna“, poručuju ovom čoveku.

novi.ba

Povezano

Najnovije