SASTAV STEFANA ĐOKOVIĆA POSTAO HIT: Evo šta je napisao o OCU NOVAKU, KOMENTARI NE PRESTAJU

Datum objave:

- Advertisement -

Stefan Đoković napisao je sastav o Novaku Đokoviću i tenisu.

Novak Đoković je idol mnogima, među kojima je i njego sin Stefan. On je napisao sastav na temu “Moj junak” i tamo je pisao o svom tati, spomenuo je i Rodžera Federera i Rafaela Nadala, kao i svoju ljubav prema tenisu. U sastavu, koji je objavio “Sport klub”, vidi se i šta Stefan misli o svom ocu i o karijeri.

- Advertisement -

Ovako je to izgledalo. “U stara vremena, dok su još uvek Rodžer Federer i Rafael Nadal bili ili prvi na svetu ili drugi, pojavio se moj tata po imenu Novak Đoković. I tako je nastalo moje prezime. On je rođen 22.05.1987. maj. Aaaa, zaboravio sam nešto ja sam kao Stefan Đoković njegov sin. On me je inspirirsao da budem uporan i da dobro igram tenis!”, napisao je Stefan koji je obojio sva tri imena u bojama zastava, pa se tako vide španska, švajcarska i srpska obilježja.

- Advertisement -

Podsjetimo, Stefan je nedavno postao pravi hit na društvenim mrežama. Sa Novakom je bio na utakmici Monaka i Partizana i navijao je za crno-bijele. Grobari su skandirali njegovo ime, a Nole je u razgovoru sa medijima otkrio da njegov nasljednik navija za Partizan.

novi.ba

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO

LM