CIJELA KUĆA SE USMRDI OD KUHANJA: Evo Kako Da Se Riješite Neprijatnog Mirisa U TREN OKA, Treba Vam Samo 1 NAMIRNICA

Datum objave:

- Advertisement -

Praznici su period kada uživamo sa porodicom.

Ali i kada se dosta jede.

- Advertisement -

A spremanje hrane podrazumjeva dosta posla u kuhinji.

- Advertisement -

I, naravno, razne mirise.

Koliko god ih voljeli, oni, u nekom trenutku, mogu da počnu da smetaju.

Pogotovo ako očekujete goste.

- Advertisement -

Zato, isprobajte nekoliko trikova za njihovo uklanjanje.

Trik sa kafom

Činija svježe mljevene kafe će odstraniti sve neprijatne mirise iz frižidera ili zamrzivača. Pa čak i kuvanje kafe može da sakrije neprijatne mirise. Isprobajte i ugalj koji isto upija mirise. Neka bude prirodan bez aditiva, a možete da ga stavite u frižider. Komad uglja u prostoriji možete da stavite u neku tkaninu ili čarapu.

Soda bikarbona kao osvježivač vazduha

Kutija sode bikarbone se često koristi za upijanje mirisa u frižideru, ali soda bikarbona je prilično korisna i u kuhinji. Slično kao i mljevena kafa, soda bikarbona raspoređena po prostoru, u činijicama, upiće miris kuvanja, a ako mješavinu vode i sode bikarbone prokuvate dobićete osvježivač vazduha.

Sodu bikarbonu takođe možete da pospete na dno kante za smeće kako biste upili sve neprijatne mirise ostataka hrane koje ćete u nju bacati. Isti učinak u kanti imaju i kore limuna, uz dodatak prijatnog citrusnog mirisa.

Za još jedan način suzbijanja mirisa pomoći će vam al*oholno sirće. U jednoj posudi zagrijte do vrenja pola šoljice sirćeta i jednu šoljicu vode, a para koja će izlaziti će upiti sve mirise. Najbolji učinak imate kad upalite aspirator, kako biste sve mirise izbacili iz kuće. (novi.ba)

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO

LM