50 godina trpio strašne migrene: Deka (79) pronašao nevjerovatan lijek za glavobolju!

Objavljeno:

Bolovi su bili užasni, sve boje su mi sijevale pred očima, bol bi toliki da ponekad nisam ništa vidio, otkriva Kolin

Kolin Simen, 79-godišnji penzioner iz Velike Britanije postao je senzacija na internetu, kada je svima objelodanio kako se izliječio od jakih migrena koje su trajale punih 50 godina!

Svakodnevne jake glavobolje počele su da se javljaju pred Kolinov 30. rođendan. Išao je kod ljekara, dobijao razne tablete protiv bolova, išao na sva moguća ispitivanja, ali ništa nije moglo da ukloni migrenu, već samo da je malo ublaži, piše Mirror.co.uk.

“Bolovi su bili užasni, sve boje su mi sijevale pred očima, bol bi toliki da ponekad nisam ništa vidio. Supruga me je jednom zatekla sa štipaljkama zakačenim na lice! Ona me je razumjela, znala je da bih učinio sve samo da bol nestane.”

“Da nije bilo jakih analgetika, mislim da bih izvršio samoubistvo, ali bilo mi je dosta i lijekova. Pio sam ih skoro 40 godina, a onda sam od jednog prijatelja čuo da migrena može da se izliječi pirsingom na uhu”, otkriva Kolin.

Riješen da pokuša i sa ovim načinom “liječenja” i smatrajući da nakon toliko decenija upotrebe lijekova nema šta da izgubi, Kolin je otišao i probušio hrskavicu na uhu.

“Ne znam da li možete da vjerujete, ali ja se osjećam kao druga osoba! Odličan je osjećaj kad dođem kući, a ne moram da mislim o uzimanju lijekova!”, kaže Kolin i dodaje da ne zna koliko će “mirovanje” migrena trajati. “Već mjesec dana me glava ne boli i nadam se da sam potpuno izliječen”, ubeđen je on.

Mišljenje stručnjaka

Stručnjaci u oblasti alternativne medicine vjeruju da ova metoda može da bude odlična protiv migrene, jer djeluje kao akupunktura. Sa druge strane, veliki broj ljekara ističe da ne postoje dokazi da bušenje hrskavice uha može da otkloni migrene.

Izvor: stil

Povezano

Najnovije