DOŠAO IZ NJEMAČKE I KUPIO KUĆU ŠESTOČLANOJ PORODICI KOJA JE ŽIVJELA U 20 KVADRATA: JA OCA NEMAM, ALI ZBOG NJEGOVOG GESTA ZNAM DA VIŠE NISAM SIROČE

Objavljeno:

Goran i Marina Vukosavljević iz Rožaja (Crna Gora) imaju četvoro djece. Živjeli su u 20 kvadrata, bez kupatila, kuhinje, sobu za djecu među kojima je i sin Bogdan koji ima cerebralnu paralizu i koji je do sad imao 24 operacije. A onda se pojavio on – njihov dobrotovor kome će, kako sami kažu biti zahvalni dok su živi.

Plakale su od sreće tri djevojčice Vukosavljević kada su saznale da će napokon dobiti kuću u kojoj mogu da žive. Plakale i grlile Nazima Halitovića koji je iz Njemačke doputovao kako bi upoznao cijelu porodicu i uručio im novac za kupovinu kuće.

Nazim je inače iz mjesta Paljeva kod Tutina (Srbija) ali živi u inostranstvu i kad je čuo za muke Vukosavljevića nije ni razmišljao hoće li ili neće da im pomogne. Svojom donacijom omogućio im je veliku kuću sa dvorištem i kupatilom.

-Mi smo željeli da napravimo kuću porodici Vukosavljević, međutim pojavilo se nešto bolje, a to je još veća kuća sa većim dvorištem i kvadraturom i odlučili smo da zajednički kupimo kuću ovoj porodici kako bi i oni osjetili sreću na ovoj zemaljskoj kugli. Iz tog razloga se danas nalazim kod njih i želim im sve najbolje u životu, kako sebi tako i njima – poručio je Nazim Halitović.

On je zajedno sa svojom porodicom i sinovima donirao ukupno 20.000 eura.

-Nisam došao ovdje da se eksponiram, već da podstaknem druge ljude koji imaju mogućnosti da pomognu drugima bez obzira na njihovu vjeru i naciju, svakom čovjeku koji je u nevolji – rekao je ovaj čovjek velikog srca.

-Prije svega hvala vam puno, i čika Nazimu i njegovoj porodici što su nam pomogli i izašli u susret mojoj djeci, nama i ne treba, bitno je da se njima obezbijedi krov nad glavom i da imaju uslove za normalan život. Kad sam vas prvi put vidjela osjećala sam se sigurno, isto kao i kada su nam javili da će nam biti ispunjena želja i da će moja djeca imati krov nad glavom i da će početi da se smiju – rekla je zahvalna žena.

Svoju zahvalnost izrazio je i Goran Vukosavljević glava namučene i zaboravljene porodice.

-Želim da se zahvalim Nazimu, bratu, koji je sve ovo učinio za nas, a i svima onima koji su učestvovali, koji su ispunili naše želje. Želim da se zahvalim i Sari Bero koja je priskočila u pomoć i obezbijedila auto za sina koji je bolestan. Svim ženama koje su bile tu uz nas i nisu nas ostavile, već su počele akciju prikupljanja i njima Bog da da svako dobro – poručio je domaćin a njegova žena dodaje:

-Ni u snovima nisam mogla da se nadam ovome, ja koja oca nemam, siroče sam, od danas vas smatram ocem, u srcu ću vas nositi do kraja života – izjavila je Marina, prenose Nezavisne. hayat.ba

Povezano

Najnovije