“Roditelji supruga se stalno miješaju u sve, od izbora garderobe do školovanja djece, stvarno ne mogu više, prije neki dan je muž….”

Datum objave:

- Advertisement -

Roditelji supruga se stalno miješaju u sve, od izbora garderobe do školovanja djece, stvarno ne mogu više, prije neki dan je muž (ima ovlaštenje) podigao moju platu, nije me ni pitao, dao tati i mami da oni kupe djeci garderobu.
Poludjela sam, otišla do njih uzela svoj novac, bukvalno otela, njemu ukinula sva ovlašćenja i kupila svojoj djeci šta sam htela.

Kad su došli kod nas svemu su našli manu, samo sam ih pogledala i rekla da ako im se ne sviđa kupe bolje od svog novca, na šta su oni odgovorili, pa ja njima…

- Advertisement -

Pale su i teške riječi, a muž je već 3 dana kod njih i tješi ih, promijenila sam bravu i ne može da uđe u kuću. Nek ide kod tatice i mamice, kad je poslije svađe tješio njih umjesto djecu i ženu, a svi smo se potresli..

- Advertisement -

Više ne mogu da ih trpim posebno kad počnu sa tim da smo mi Srbi ovakvi ili onakvi, kakvi god da smo ne može mi se niko mješati u porodicu, a onaj slabić nek se seli kod mame ako mu ne valja, kad već 3 dana ne pita za dijete koje je bolesno, važno mamu da utješi..

preuzeto

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO