Žena se tri godine osjećala BOLESNO, a onda pogledala u SLAMKU flaše iz koje pije: Bilo je ogavno (VIDEO)

Datum objave:

- Advertisement -

Australijanka Kejla Hulihan (32) užasnula se kada je pronašla crne naslage buđi unutar svoje slamke od nerđajućeg čelika, koja ide uz flašu za vodu za višekratnu upotrebu. Njeno odvratno otkriće je privuklo više od 1,8 miliona pregleda na TikToku.

Kejla takođe tvrdi da se osećala bolesno skoro tri godine, napominjući da su to poklopilo sa upotrebom flaše. Kaže da je prvi put pomislila na to šta bi moglo da vreba iz slamke, tek kada je sestra pitala da li je čisti.

- Advertisement -

– Apsolutno sam šokirana onim što sam upravo videla. Ne znam da li da se smejem ili da plačem – kazala je Australijanka u snimku.

- Advertisement -

Ona je priznala da nikada nije razmišljala o čišćenju slamke jer pije samo vodu kroz nju. Nije mogla da veruje kada je videla komade crne buđi unutra.

Međutim, ona je pratiocima objasnila da niko drugi nije kriv za to što joj se desilo. Kaže da nije koristila „zdrav razum“ i da nije primetila da proizvođač preporučuje redovno pranje boce na svojoj veb stranici.

– Znam da je ovo 100% moja greška. Opšte je poznato da treba da čistite slamku flaše za piće, ali pretpostavljam da mi je to promaklo – rekla je ona u nastavku snimka.

- Advertisement -
https://www.tiktok.com/@tribeskincare/video/7217604041839348993

OBJEKTIV.RS

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO