Žena svake nedelje kupovala po 100 KRASTAVACA u radnji: Kupci u čudu gledali šta radi, a onda je najurena

Objavljeno:

Žena iz Velike Britanije kaže da joj je zabranjeno da kupuje velike količine voća i povrća nakon što su joj zaposleni u Lidlu zabranili da kupi 100 krastavaca u jednoj radnji.

Lisa Ferns (49) tvrdi da svake nedelje kupuje ogromne količine ovog povrća i da to radi poslednje tri godine kako bi pravila sokove za detoksikaciju koje prodaje kao deo svog biznisa.

Ona je na Fejsbuku ispričala kako je otišla na kasu, kao i obično, u nedelju (19. februara), kada joj je prišao menadžer i sprečio je da odnese sve krastavce.

– Idem svake nedelje već tri godine. Dolazim tamo u 10 ujutro jer mi treba da krastavci budu sveži, a zatim pravim sokove tokom dana. Ljudi me čudno gladaju kada sam u supermarketu i pitaju se šta radim – napisala je ona.

– Trebalo mi je 100 krastavaca. Menadžer je istrčao sa zadnje strane i rekao da kupujem previše voća i povrća i da ne mogu da kupim toliko. Nisu hteli moje pare pa sam rekla da ću ih odneti u Aldi – nastavila je ona.

Lisa se posle žalila kako je morala da u tri različite prodavnice kupi krastavce i kako joj je trebalo tri sata da završi. Kaže da jedan lanac ima ograičenje od tri krastavca.

– Biće bitka u radnjama – smtra ona i žali se kako je sve poskupelo u zadnje tri godine.

Lisa takođe kaže da svake nedelje potroši 70 funti (9.330 dinara) na krastavce za zdrave sokove.

– Vodila sam teretanu samo za žene i htela sam da joj dodam bar sa sokovima, ali je onda krenuo lokdaun, pa sam počela da pravim sokove od kuće – objasnila je ona.

objektiv.rs

Povezano

Najnovije