TRIK ZA ODMRZAVANJE ŠOFERŠAJBNE ZA KOJIM JE POLUDILO 3,7 MILIONA LJUDI: Ovoga se NIKAD ne biste sjetili, a toliko je JEDNOSTAVNO!

54

Niske temperature razlog su zašto vozači na TikToku raspravljaju o najboljem načinu za odmrzavanje šoferšajbne, a jedna tiktokerka je podelila brzinski trik koji je postao viralan.

Tiktokerka Sara Dojč podelila je trik koji je jako jednostavan i ne zahtjeva nikakav dodatni napor, pa čak ni izlazak iz automobila, a ljudi su oduševljeni.

“Pravim ovaj video svake godine. Kada vam je šoferšajbna zaleđena, obavezno spustite zaslone za zaštitu od sunca tako da se zaustavi protok vazduha i led se brže otopi”, objasnila je i napisala u videu da je ovo važan savet za sve vozače početnike.


Video je prikupio 3,7 miliona pregleda i više od 276 hiljada lajkova, a tiktokeri su bili prilično oduševljeni i mnogi su priznali da nisu imali pojma o ovom jednostavnom savjetu.

Jedan tiktoker je komentarisao: “Upravo sam to naučio s 32 godine”, dok je drugi dodao: “Imam 48 godina i nisam to znao”. Jedan tiktoker je napisao: “Pokušaću ovo sutra ujutru.”

Pogledajte video OVDJE

Izvor: Kurir.rs