STAVILA JE RUKU U MJEŠAVINU VODE I SIRĆETA Tri puta nedeljno je kvasiila je prste, upala i bolovi su nestali

63

Jedna žena je imala velike probleme sa rukama i zglobovima, pa je zbog toga odlučila da pokuša sa alternativnom medicinom, a spas je potražila u sirćetu.

“Nekoliko godina vodim borbu protiv bolova u zglobovima i rukama, a nakon toga doktori su mi dijagnostifikovali artritis uzrokovan napornim radom i pothranjenosti.

Pošto nisam osoba koja odmah posegne za hemijom, odlučila sam da pokušam s prirodnim rešenjem. Razgovarala sam s doktorom i on je rekao da pokušam s jabukovim sirćetom, ali da treba da budem uporna. Počela sam da ga koristim i sada nakon dva meseca mogu reći da sam dosta bolje.

Prvi mesec sam to činila tri puta sedmično, a sada samo dva. Stavljala sam ruke u sirće pre spavanja, a bol i peckanje koje sam do tada imala u rukama su nestali. Koristila sam prirodni napitak od jabukovog sirćeta, vode i meda”, rekla je Ana, piše Worldhealthinfo.

Da biste pripremili ovu tečnost, potrebno je da pomešate 1 šoljicu jabukovog sirćeta sa 6 čaša vode.

U tu smesu pokvasite noge ili ruke (u zavisnosti gde imate bolove).Ukoliko osećate bolove na nekom drugom delu tela, stavite obloge na to mesto.

alo.rs