Račun sa Zlatibora u koji ljudi gledaju i pitaju se – DA LI JE MOGUĆE DA JE OVOLIKO KOŠTALO? Evo koliko morate da imate u novčaniku za jednu kafu, uštipke i šopsku salatu

144

Tokom letnje sezone uvek se vodi debata o cenama pića i hrane u kafićima i restoranima na popularnim letovalištima. Kada temperature spadnu i planine postanu ponovo popularne destinacije vodi se ista polemika.

Cene na srpskim planinama uvek privlače pažnju, naročito kada postanu nedostižne za prosečnog građanina Srbije.

Fotografija računa sa Zlatibora na kojem su naplaćeni uštipci od mesa sa kajmakom i salatom i jedna kafa neminovno su privukli pažnju jer je čuveno pitanje – koliko je koštalo “zadovoljstvo”?

Espreso s mlekom je 170 dinara, što se poklapa sa redovnom cenom ovog pića u Beogradu, uštipci na kajmaku su 790 dinara, šopska salata 270, pa je ukupan ceh 1.230 dinara. S obzirom na to da su cene hrane skočile, ovo i dalje nije astronomska cifra koju smo navikli da viđamo

Ukupan račun nije iznenadio korisnike Tvitera. Kako su pisali u odgovorimo na fotografiju ove cene i nisu mnogo visoke, s obzirom na sva skorašnja poskupljenja, kao i na to da na Zlatiboru i Kopaoniku slični obroci znaju da koštaju daleko više.

A, nedavno je veliku pažnju privukao račun od 19 miliona dinara i neverovatnoj ceni vina – pročitajte OVDE.

zena