Ova žena PET GODINA odlazila je na stanicu gradskog prevoza, ali NIKAD NIJE UŠLA U NJEGA: Kad su saznali zašto dolazi SVI OKO NJE SU POČELI DA PLAČU

91

Priča doktorke Maraget Mek Kolum omekšala je i najtvrđa srca jer priča o njenoj velikoj ljubavi odjeknula je mnogo dalje od zvukova koji se čuju u metro stanici koju je svakodnevno posećivala.

Maragret i njen suprug Osvald mogli su slobodno da kažu da su najsrećniji par u Londonu jer kada je došao trenutak da se rastanu, jedno od njih nije bilo spremno da kaže zbogom.

Dok je ona gradila karijeru kao lekar opšte prakse, Osvald se profesionalno ostvario kao glumac koji pozajmljuje glas za reklame. Iako nije uspeo da napravi karijeru u Holivudu redovni posetioci londonske metro stanice Embakment svaki dan su mogli da čuju njegov glas koji bi im davao znak da voz prilazi stanici.

Posle njegove smrti 2007. godine neutešna Margaret svaki dan bi stajala na stajalištu Embakment samo da bi čula glas svog pokojnog muža. Tačno pet godina je dolazila i slušala kako Osvald daje znak da se voz približava.